Biznis liga “Kakanj 2017”: Sudija Haris Aljukić poziva publiku da u što većem broju prati takmičenje

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Četiri godine se organizuje Biznis liga a već drugu godinu zaredom takmičenje organizuje Javna ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj.

I ove godine vladalo je veliko interesovanje za ovo takmičenje što dokazuje i broj od 20 prijavljenih ekipa i 280 učesnika. Kroz ovo takmičenje JU KSC Kakanj želi potaknuti na druženje, rekreaciju, zabavu i razmjenu najboljih iskustava svih učesnika. Neki igraju, neki navijaju ali najvažnije, svi se dobro zabavljaju i grade zdravi timski duh koji će omogućiti firmama još uspješnije poslovanje.

Kroz ovu priču predstavljamo i sudije takmičenja u malom nogometu Biznis liga “Kakanj 2017”. Predstavit ćemo i fudbalskog sudiju iz Kaknja Harisa Aljukića i sudiju iz Zenice koji se zove Siniša Zrnić.

Haris Aljukić iz Kaknja, ima trideset godina a suđenjem se bavi već sedam godina. Završio je Gimnaziju “Muhsin Rizvić” u Kaknju a zatim Pedagoški fakultet Univerziteta u Zenici. Po zanimanju je profesor engleskog jezika i književnosti, trenutno zaposlen u osiguravajućem društu.

Sudija Aljukić donosi samo riječi hvale za ovaj projekat ali i za igrače, te je spomenuo kako dosad kroz takmičenje nije bilo većih incidenata. “Prije svega veliko je zadovoljstvo i čast biti dio jednog ovakvog projekta. Kvalitet prikazanog u dosadašnjem dijelu je i više nego dobar, raduje me svakako što se igrači pridržavaju pravila nogometne igre i što poštuju protivnika. Našem gradu treba jedan ovakav događaj, da na jednom mjestu vidimo radnike kako se igraju i druže stoga bih iskoristio priliku da pozovem publiku da se odazove u što većem broju kako bi podržali svoje favorit ekipe, poručio je Haris Aljukić.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci