NAGRADNA IGRA: Osvojite ulaznice za pozorišnu predstavu “DNK”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Svim ljubiteljima teatra, pružena je prilika da uživaju u glumačkoj izvedbi i preformansu mladih talentovanih glumaca i polaznika Muzičkog centra u predstavi pod nazivom “DNK” koja će se reprizno odigrati u Domu kulture u petak 17.02.2017. godine sa početkom u 19,00 sati.

Predstava koju je režirao mladi i talentovani akademski glumac Mirza Bajramović, tretira problem maloljetničke delikvencije i veoma veliki broj problema u kojima se često danas nalaze maloljetnici, te otvara pitanje o tome koliko smo svi mi kao društvo i sistem odgovorni za takvo ponašanje.

Pristup procesu je poprilično alternativan i predstava pripada kategoriji modernog – alternativnog teatra.

Po prvi put u realizaciju jedne predstave Dramskog studija je uključen i Muzički centar sa svojim polaznicima, koji također djeluje u okviru JU KSC. Zadatak polaznika Muzičkog centra je da u toku glumačke igre muzičari koji čine band od 4 člana (solo gitara, ritam gitara, bas i bubanj sa perkusijama) na muzičkim instrumentima muziciranjem proizvode ambijent cijele predstave, uz tematske muzičke dionice.

Javna ustanova Kulturno-sportski centar poziva sve ljubitelje pozorišta da učestvuju u našoj nagradnoj igri kako biste osvojili ulaznice za pozorišnu predstavu “DNK”.

Ukoliko želite osvojiti ulaznice dovoljno je da napravite sljedeće:

  1. Like post na FB
  2. Podijeliti javno post
  3. U komentar odgovoriti na pitanje koje glasi: Koliko glumaca Dramskog studija učestvuje u predstavi a koliko polaznika Muzičkog centra?

Sretne dobitnike objavljujemo sutra 16.02.2017. godine na našoj web stranici!

Pravila su jednostavna! Sretno!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci