Nagradna igra završena – Pogledajte ko je osvojio besplatno pohađanje engleskog jezika

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

U Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj godinama se organizuju kursevi stranih jezika te kreativni kursevi poput kursa krojenja i šivenja. Budući da traje upis u novi ciklus edukativnih kurseva JU KSC Kakanj po drugi put je organizovala nagradnu igru –Besplatno pohađanje jednog nivoa odabranog edukativnog kursa i to iz engleskog, njemačkog i turskog jezika kako bismo nagradili jednog od naših pratilaca.

Nagradna igra trajala je od 05. septmebra i trajala je do danas 11.09.2017. godine. Svi zainteresovani imali su zadatak da lajkaju post, u komentar napišu željeni kurs te da javno objave post na svom FB profilu.

Pobjednika smo odabrali putem slučajnog izbora pomoću web sajta www.random.org!

Najsretnija je bila Amna Selimović koja je osvojila besplatno pohađanje jednog nivoa kursa engleskog jezika. Molimo Amnu da se javi u inboks FB stranice JU KSC Kakanj kako bi nam ostavila kontakt podatke.

Zahvaljujemo se na velikom interesovanju za nagradnu igru, a sretnoj dobitnici čestitamo.

Napomena: Osvojena nagrada se može prenijeti na nekog drugog!

Cijena jednog edukativnog kursa u JU KSC Kakanj inače iznosi 130 KM i traje dva mjeseca a časovi se održavaju u prostorijama JU KSC Kakanj.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na naše edukativne kurseve pozivom na broj telefona 032/771-920, putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili Facebook stranice JU Kulturno-sportski centar Kakanj !

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci