Otvorena vrata Stručne biblioteke Muzeja Kaknja – Iskoristite priliku da se besplatno učlanite

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Nakon što je upriličen program „Otvorena vrata Stručne biblioteke Muzeja Kaknja“ svi koji su nas posjetili upoznali su se sa radom Stručne biblioteke i njenim fondom, a izvršeno je i besplatno učlanjenje.

Besplatno učlanjenje u Stručnu biblioteku Muzeja Kaknja iskoristili su naši sugrađani koji su iskazali veliko zadovoljstvo postojanjem jedne ovakve biblioteke u našem gradu.

Većina novih članova biblioteke su studenti, te su za vrijeme svoje posjete pregledali zbirke koje su usko vezane za polja njihovog interesovanja (ekonomija, književnost itd.).

Između ostalog, novim članovima prezentovan je način uspostave i djelovanje Stručne biblioteke Muzeja Kaknja. Svaki od novih članova biblioteke imao je priliku da odabere jednu od knjiga koje su predviđene za poklon novim korisnicima, te su imali priliku da uz pratnju muzejskog pedagoga obiđu stalne muzejske postavke.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane a osobito studente da iskoriste ukazanu priliku da se besplatno učlane u Stručnu biblioteku prilikom svakog posjeta u Muzej Kaknja.

Radno vrijeme Muzeja Kaknja je od 07:30 do 15:30 svakog radnog dana i subotom od 09:00 do 14:00 sati.

Posjetite nas!

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci