“Talent show 2015” – Finalna noć za kandidate starije od 14 godina-

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

JU za kulturu i obrazovanje Kakanj vas poziva na “Talent show 2015” – finale za kandidate starije od 14 godina, koji će se održati 14. (četvrtak) 05. 2015. u 19,30 sati u Domu kulture Kakanj.

TALENT SHOW 2015

Dođite da podržite naše takmičare koji su se plasirali u finalnu noć, a oni su : Đino Nerma, Tokalić Ervin, Deskaj Denis, Aldin Kordić, Alma Fazlić, Huduti Ilma, Smajić Emir, Penjić Almin, Džejna Sarajlić, Kevilj Ajla, Ilda Đokić, Silajdžić Ajla, Mujić Aida i Adna Ramić .

Naida BBelma K.

Ova noć će biti posebna po mnogo čemu, osim naših kandidata imat ćete priliku pogledati nastupe Naide Bešlagić (učesnica „Zvezda granda“) i Break dance plesne grupe iz Sarajeva, Belme Karšić (učesnica „Zvezda granda“), Emine Bajtarević (prošlogodišnja pobjednica „Talent show-a“) i njenog benda.

Emina B.break dance
Dođite i pogledajte specijalnu promociju spota nove Denialove pjesme „Godine prolaze“, koji se snimao u našem Domu kulture. Članovi žirija i ove večeri su Mirza Mušija , Naida Bešlagić i Arnes Bajramović! Oni će odlučivati o pobjednicima, koji će ponijeti vrijedne nagrade.

Sponzori “Talent showa 2015” su Općina Kakanj, Zeničko-dobojski kanton, Tvornica cementa Kakanj, Nova trgovina-S, Optički Studio Bjelopoljak, IK banka, Trgošped, ADS marketi, kao i medijski pokrovitelji NTV IC Kakanj, Radio Kakanj, te kakanjski portali Kakanj-X, Kakanj Live, Kaportal.
Voditelj programa je Mirza Bajramović- kakanjski glumac.
Karte su od danas u prodaji po cijeni od 3 KM!

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci