BIZNIS LIGA: Detaljniji izvještaj sa utakmica odigranih u nedjelju 24.03.

Podijelite:

Treći dan takmičenja 24.03.2019. godine:

MKF Partner – KP SIM Komerc 1:2

U prvom meču od 17:00 sati ekipa KP – SIM Komerc savladala je ekipu MKF Partner sa 2:1. Strijelci su bili Darko Vuković (MKF Partner), Edvin Ćosić i Edin Kevilj (KP SIM KOmerc).

Ekipa MKF imala je jedan timski prekršaj, dok je ekipa KP SIM imala tri timska prekršaja. Žuti karton dodijeljen je Edinu Muhamedbegoviću iz ekipe MKF Partner. Iz ekipe KP SIM Komerc žuti kartoni dodijeljeni su Edvinu Ćosiću, Jasminu Čelikoviću i Erhamu Šemiću.

Diskont Prim – Trgošped 1:2

Istim rezultatom slavio je Trgošped protiv Diskonta Prim. Strijelci su bili Dinko Karić (Diskont prim), Elvedin Agičić i Sadber Terzić (Trgošped). Ekpa Diskont prim imala je dva timska prekršaja, ekišpa Trgošped je imala 4 prekršaja. Amel Karić i Enhad Hodžić iz ekipe Diskont prim zaradili su žute kartone, dok je iz ekipe Trgošped igrač Sadber Terzić dobio dva žuta kartona i narednu utakmicu će pauzirati. Elvedin Agičić dobio je jedan žuti karton (Trgošped).

Policija – Tiron 3:1

Policija je savladala Tiron sa 3:1, golove su postigli Amer Durmić, Amer Hrustanović i Memnun Helja. Imali su tri timska prekršaja, žuti karton dobio je Amer Hrustanović. Iz ekipe Tiron Adis Jašarspahić postigao je jedan gol, imali su dva timska prekršaja.

RMU Kakanj – Šumarija 1:0

RMU Kakanj je slavio minimalno protiv Šumarije sa 1:0. Strijelac je bio Samir Kovač, imali su tri timska prekršaja, a igrač Husein Musić dobio je jedan žuti karton. Ekipa Šumarije imala je jedan timski prekršaj.

Delta Petrol – MGM Farm 1:8

Najviše golova postignuto je u meču Delta Petrol – MGM Farm, u kojem je ekipa MGM Farm-a deklasirala Delta Petrol sa 8:1. Srijelci su bili: Adin Dželo, Haris Mušija, Adin Škulj (4), Amar Berbić i Adnan Karzić. Ekipa MGM napravila je samo jedan timski prekršaj dok je ekipa Delta petrol imala dva timska prekršaja. Igrač Edin Avdispahić (Delta Petrol) dobio je žuti karton, a crveni karton Enes Mušija (Delta Petrol) koji će jednu utakmicu pauzirati.

Neimax Visoko – Općina Kakanj 3:2

Nemax Visoko je pobijedio Općinu Kakanj sa 3:2 Tri gola postigao je Adi Neimarlija, dok su golove za Općinu Kakanj postigli Aldin Šljivo i Nedžad Bašić. Ekipa Neimax imala je čak šest timskih prekršaja, Općina Kakanj imala je dva timska prekršaja.

JU KSC/JP Grijanje –  DSM Trade  1:0

JU KSC Kakanj slavila je sa rezultatom 1:0, strijelac je bio Emir Alajbegivić. Ekipa DSM imala je pet timskih prekršaja dok je ekipa JU KSC/JP Grijanje imala tri timska prekršaja. Žuti karton dobio je Semir Fejzović (DSM).

Tvornica cementa – Pekar Delibašić 2(4) – 2(5)

U posljednjem meču ekipa Pekar Delibašić je slavila protiv Tvornice cementa nakon penala, a u regularnom dijelu bilo je 2:2. Nijaz Goga, Samir Gadžun i Irnes Bašić postigli su golove za TC Kakanj, za ekipu Pekad Delibašić golove su postigli Bajazid Delibašić, Nermin Bajrić i Haris Đuđo. Tri timska prekršaja imala je ekipa TC Kakanj, a ekipa Pekar Delibaašić dva timska prekršaja. Igrač Muamer Migić (TC Kakanj) dobio je žuti karton.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci