BORILAČKI SPEKTAKL: Noć borilačkih sportova pod otvorenim nebom “FIGHT NIGHT”

Podijelite:

U četvrtak 02.08.2018.god. sa početkom od 18:00 sati u sklopu Kulturno-umjetničke manifestacije „Kakanjski dani 2018” u Parku prijateljstva će biti održana Prezentacija borilačkih sportova – Noć borilačkih sportova pod otvorenim nebom „Fight Night“ sa početkom u 18:00 sati.

Prezentacija će biti revijalnog karaktera, te će ovo biti jedinstvena prilika da građani vide uspješne borilačke sportske klubove koji već dugi niz godina postižu izvrsne rezultate. Svi učesnici će se pojaviti sa jasnim ciljem, da javnosti pokažu svoj kvalitet, rad i trud.

Svi zainteresovani će imati priliku da pogledaju praktičnu prezentaciju koja tretira primjenu borilačkih sportova u širem smislu poput treninga, kondicione pripreme, te borilački sportovi kao dodatni trening, a u nastavku slijedi raspored prezentacije:

Judo klub „Kakanj” ;

Kik boks klub „Ratnik“

Teakwondo klub „Čelik“

Teakwondo klub “NUR”.

Istog dana sa početkom od 19:30 u Parku prijateljstva, za sve ljubitelja boksa bit će upriličen spektakl pod nazivom „Fight night“ koji uključuje 7 borbi, prezentacije i vježbe.

Najbolji kakanjski i boskeri iz ostalih gradova BiH, našoj publici će pružiti mečeve vrhunske borbe, pune adrenalina i neizvjesnosti, a što će ujedno predstavljati i svojevrsnu promociju ovoga sporta i u Kaknju.

Kenan Smaka vs Hamza Mahmić – 33 kg (KBC Warrior Kakanj vs Pasa Team Zenica)

Midhat Smaka vs Zaim Halilović – 60 kg – (KBC Warrior Kakanj vs Steelfighter Zenica)

Amar Heganović vs Hamza Smriko 70 kg (KBC Warrior Kakanj vs vs Steelfighter Zenica)

Ahmed Spahić vs Irnes Ćosić – 63 kg – (KBC Warrior Kakanj – KBC Warrior Kakanj) Spearing mec.

Ademi Abdulah vs Željko Pejić 70kg (KBC Warrior Kakanj vs vs Steelfighter Zenica)

 

Nakon uvodnih borbi, šlag na tortu i spektakl večeri predstavljat će GLAVNA BORBA (20:30):

Nerdin Fejzović vs Zlatko Janjić 68kg (BiH vs Srbija)

Enid Numanović – Ivan Jukić

Jasmina Merdić – Stanislava Sinovec

Pozivamo građane da svojim prisustvom uveličaju revijalno-sportsko-borbeni program, koji će biti u pratnji modernih muzičkih bitova. Ovaj događaj je prigodan za sve generacije te je društveno koristan stoga dođite u velikom broju i uživajte u borilačkim vještinama.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci