Četiri grupe polaznika koji su pohađali kurseve u organizaciji JU KSC Kakanj zasluženo dobili Uvjerenja

Podijelite:

JU KSC Kakanj i ove godine je organizovala edukativne kurseve iz stranih jezika za kojima postoji interes u našem gradu. Kod nas imate priliku naučiti engleski, njemački, turski, arapski jezik te pohađati kurs informatike i kurs krojenja i šivenja.

Jedan nivo od nabrojanih edukativnih kurseva traje tri mjeseca i ukupno se realizira kvota od 60 časova. Predavači na kursevima su naši istaknuti profesori  sa dugogodišnjem iskustvom u radu sa polaznicima. Cijena edukativnih kurseva iznosi 130 KM i plaćanje je omogućeno u tri rate.

Zimski ciklus edukativnih kurseva je pohađao veći broj naših sugrađana i zahvaljujemo im se na povjerenju koje su nam ustupili.

U ponedjeljak, 05.06.2017.godine dodijeljena su uvjerenja za polaznike četiri grupe koji su pohađali kurseve iz engleskog i njemačkog jezika. Kompletan izvještaj pogledajte u nastavku:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Njemački jezik nivo A2 – profesorica Erna Kozlo

U ponedjeljak, 05.06.2017. godine u Omladinskom centru JU KSC Kakanj dodijeljena su uvjerenja za polaznike kursa njemačkog jezika nivoa A2 u grupi profesorice Erne Kozlo.  Polaznici kursa su  nakon položenog testa  preuzeli svoja  zaslužena uvjerenja. Čestitamo svim polaznicima kursa na postignutim rezultatima  i vidimo se na narednom nivou kursa.

Njemački jezik nivo A2 – profesor Alen Zec

05.06.2017. godine u Gradskoj likovnoj galeriji dodijeljena su uvjerenja polaznicima kursa njemačkog jezika nivoa A2. Jedanaest polaznika kursa u grupi profesora Zec Alena  preuzela su svoja zaslužena uvjerenja. Polaznici kursa  radili su prema unaprijed planiranom planu i programu rada i nakon završenog testiranja preuzili su zaslužena uvjerenja.

Engleski jezik nivo A1 – profesorica Mirsada Tulić

U Omladinskom centru, 05.06.2017. godine podijeljena su  uvjerenja za polaznike kursa engleskog jezika nivoa A2. Polaznici u grupi profesorice Mirsade Tuić preuzeli su svoja zaslužena uvjerenja  nakon položenog testa.  Zadovoljni su naučenim gradivom i  raduju se novom  ciklusu rada kurseva.

Engleski jezik nivo A2 – profesorica Mirsada Tulić

 U Omladinskom centru, 05.06.2017. godine podijeljena su uvjerenja za polaznike kursa engleskog jezika nivoa A1. Polaznici kursa radili su prema unaprijed planiranom planu i programu rada i nakon završenog testiranja preuzeli su zaslužena uvjerenja.

Svim polaznicima želimo puno sreće u daljem učenju i radu.

Napominjemo da JU KSC Kakanj i ove godine organizuje „Ljetnu školu“ za učenike osnovnih i srednjih škola naše Općine. U okviru „Ljetne škole“ bit će organizovani časovi iz predmeta:

  1. Njemački jezik (početni i napredni)
  2. Engleski jezik (početni i napredni)
  3. Prirodne nauke (matematika i fizika)

UPIS JE U TOKU! Više informacija na linku:

JU KSC Kakanj organizuje “Ljetnu školu” za učenike osnovnih i srednjih škola – Prijave u toku

Podijelite:

Posljedni članci