Danas počelo postavljanje bine za doček Nove godine u Kaknju uz Harisa Kulovića i Heaven bend

Podijelite:

Organizatori svečanog dočeka Nove 2018. godine u Kaknju danas su počeli postavljati binu za nastup Harisa Kulovića sa bendom i Heaven benda na platou ispred solitera 3.

Postavljanje bine završeno je u popodnevnim satima. Tehnička, svjetlosna kao i muzička proba će se raditi u nedjelju 31.12.2017.godine.

Organizacijski tim će se potruditi da Kakanjci uživaju uz dobru muziku i kvalitetne izvođače koji će ne sumnjamo napraviti odličnu atmosferu.

Novogodišnji program će početi u 22:00h i traje do 00:30 sati, tačno u ponoć tradicionalno će biti priređen vatromet.

Organizatori su Općina Kakanj i JU Kulturno-sportski centar Kakanj!

Za naše najmlađe sugrađane organizovali su i veliku Novogodišnju zabavu za mališane u Parku prijateljstva uz druženje sa maskotama Super krila, vilenjaka voditelja programa i Djed Mraza koji je uručio slatke poklone.

U novogodišnjoj noći na Ponijerima bit će upriličena zabava na otvorenom, u podnožju ski staze uz DJ Infected-a i DJ Faruka. Također, tradicionalno će gorjeti velika logorska vatra za šta se pobrinuo tim JU KSC Kakanj, a radit će i Caffe bar “KSC” Ponijeri. Uz skroman vatromet, planinski ugođaj i logorsku vatru pozivamo vas da posjetite Caffe bar “KSC” Kakanj.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci