Danas posljednji rok za prijavu ekipa na Biznis ligu!!!

Podijelite:

I ove godine u organizaciji JU KSC Kakanj bit će održano takmičenje u malom nogometu “Biznis liga 2017”. Liga počinje 1.10.2017.godine, a utakmice će se odigravati vikendom u popodnevnim terminima u sportskoj dvorani u Kaknju.Rok za prijave ekipa je 27.9.2017.godine, a izvlačenja grupa je zakazano za 29.9. u 16:00 sati.

Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u poslednje četiri godine privlači pažnju velikog broja kompanija iz naše Općine ali i iz drugih nama susjednih općina. Projekat koji traje od 2014. godine već postaje tradicionalno mjesto gdje je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti i ujedno brane boje svoje kompanije. Iz godine u godinu liga postaje jača kako u organizacionom smislu samog takmičenja, tako i na  kvalitetu i organizovanosti ekipa, učesnika u takmičenju.

Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 10 minuta aktivne igre. Sistem takmičenja će se odrediti zavisno od broja prijavljenih ekipa.

Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može dobiti u prostorijama uprave JU KSC svakim danom 07:30-15:30, a također se može po zahtjevu dobiti i na željeni fax i e-mail. Sve informacije možete dobiti na broj telefona: 032 771 920. Prijavljeni igrači moraju biti isključivo zaposlenici firme koju predstavljaju. Dozvoljeno je da jednu ekipu čine radnici iz dvije manje firme, kako bi se dala mogućnost i radnicima iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju. U ekipi može biti jedan vanjski saradnik u slučaju ako nisu dvije ekipe spojene i ta osoba ne smije biti profesionalac (ne smije biti registrovan pri NS BIH).

Spiskovi ekipa se moraju zaključiti do početka izvlačenja, a za svaku naknadnu prijavu ekipa plaća po jednom prijavljenom igraču administrativni trošak od 50 KM. Rok za prijave ekipa je 27.09., a izvlačenja grupa 29.09. u 16:00 u kultnom školskom centru “Europa” koji se nalazi u sklopu Sportske dvorane KSC Kakanj. Nakon prijave sve ekipe će preko svojih predstavnika dobiti striktne propozicije takmičenja kako bi se lakše i što regularnije takmičenje moglo odvijati

KOTIZACIJA PO EKIPI IZNOSI 250 KM

Na svim utakmicama će biti obezbijeđeni profesionalni suci, zapisničar, fizičko osiguranje, fotograf, semafor i medicinska ekipa. Biznis liga će također biti medijski pokrivena (službena i FB stranica JU KSC Kakanj, web portali).

Za tri prvoplasirane ekipe obezbijeđene su vrijedne nagrade.

Ovim putem pozivamo sve privredne subjekte (preduzeća, firme) te sva pravna i fizička lica da sa svojim učešćem uveličaju ovu sportsku manifestaciju

Želimo Vam dobrodošlicu i puno sportske sreće.

Važniji datumi

27.09.2017.  –  krajnji rok registracije ekipa za takmičenje

29.09.2017.  – 16:00 (caffe Europa) izvlačenje grupa

01.10.2017.  –  početak Biznis lige“Kakanj 2017“

Podijelite:

Posljedni članci