Drugi dan Biznis lige: Izvještaj nakon odigranih utakmica

Podijelite:

Zapisnik i rezultati utakmica Biznis lige 2024. godine

Prva utakmica drugog dana Biznis lige odigrana je između ekipa Moj San i Diskont Prim – Enikon. Regularni dio utakmice završen je bez golova. Ekipa Diskont Prim – Enikon bila je uspješnija u izvođenju penala i utakmica je završena 2:3 u njihovu korist. Uspješni strijelci za ekipu Moj San bili su Škulj A. i Omeragić H., dok su za ekipu Diskont Prim – Enikon protivničku mrežu zatresli Tuka S., Durmić E. i Ćosić H. Ekipa Moj San napravila je jedan prekršaj, a ekipa Diskont Prim – Enikon napravila je ukupno tri prekršaja.

Druga utakmica odigrana je između ekipa Adriatic Metals BiH d.o.o. i RMU Kakanj koja je završila rezultatom 0:2. Uspješni strijelci za ekipu RMU Kakanj bili su Neimarlija A. i Gadžun O.. Utakmica je završena sa ukupno četiri prekršaja. Jedan prekršaj je imala ekipa Adriatic Metals BiH d.o.o. u toku drugog poluvremena, a tri prekršaja je imala ekipa RMU Kakanj. Utakmica je prošla bez kartona.

Treća utakmica Biznis lige održana je između ekipe Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. i ekipe Tiron koja je završila rezultatom 2:3. Golove za ekipu Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. postigli su Pipo A. i Čajo N.. Golove za ekipu Tirona postigli su Jašarspahić A. (2) i Brkić B.. Ekipa Općina Kakanj / JP Grijanje d.o.o. imala je dva timska prekršaja tokom prvog poluvremena, a ekipa Tirona imala je tri prekršaja tokom drugog poluvremena.

Četvrta utakmica odigrana je između ekipa Diskont Prim – Enikon i RMU Kakanj. Ekipa RMU Kakanj bila je uspješnija i konačni rezultat je 0:3.

Posljednja utakmica drugog dana Biznis lige održana je između ekipa Tirona i Adriatic Metals BiH d.o.o.. Regularni dio utakmice završio je neriješeno (2:2), dok je ekipa Adriatic Metals BiH d.o.o. bila uspješnija u izvođenju penala i konačni rezultat je 3:5. Golove tokom regularnog dijela utakmice za ekipu Tirona postigli su Šišić A. i Gavrić Z., dok je Jašarspahić A. bio precizan u izvođenju penala. Bešić A. i Monjarčić S. bili su strijelci golova tokom regularnog dijela i penala, a listi uspješnih strijelaca tokom izvođenja penala pridružio se i Malbašić A. sa svojim pogotkom. Ekipa Tirona je tokom utakmice napravila četiri timska prekršaja (dva u prvom, dva u drugom poluvremenu). Utakmica je prošla bez kartona.

Podijelite:

Posljedni članci