Drugu noć Kakanjskih dana nastupa bosanskohercegovački kantautor Latif Moćević sa koncertom “Melodija”

Podijelite:

Koncert “Melodija” zasigurno je svojevrsna kruna saradnje Instituta MTM i Latifa Moćevića. Imajući u vidu da se Institut za muziku, teatar i multimediju bavi produkcijom djela muzičkog teatra, koncert “Melodija” bit će veličanstveno i eterično putovanje svijetom čarobne muzike i tekstova bh. kantautora Latifa Moćevića.

Melodija“ Latifa Moćevića

„Melodija“ Latifa Moćevića donijet će publici kako zabavu, tako i topli dodir potreban svakome od nas. Institut za muziku, teatar i multimediju, kojem je povjerena produkcija koncerta, omogućit će slušaocima i gledaocima spektakularan koncert.

Koncert će biti održan u nedjelju 29.07.2018. godine sa početkom u 21:00 sati na glavnoj bini u sklopu Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018”.

Kroz teatarsku prizma Instituta MTM, koncert „Melodija“ će biti jedno veličanstveno i eterično putovanje svijetom Latifove čarobne muzike i tekstova. Koncert donosi novitete u scenskom smislu koji se posebno odnose na sinhronizaciju pokreta i slike uz 3D mapping kao i svjetlosne efekte, koji će deskriptivno pratiti teme pjesama.

Ulaz besplatan.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci