EURO 2016. – UTAKMICA POLJSKA – PORTUGAL NA VIDEO ZIDU LJETNE BAŠTE

Podijelite:

Nogometne reprezentacije Poljske i Portugala prvi su četvrtfinalni par Evropskog prvenstva u Francuskoj. Ova spektakularna utakmica će se prikazivati na video zidu ljetne bašte Caffe bara Europa sutra 30.06.2016. godine sa početkom u 21:00 h.

Poljska – Portugal – Nakon što su u prethodnoj rundi uz dosta sreće eliminisali Švicarsku, odnosno Hrvatsku, selekcije Poljske i Portugala će sada odmjeriti snage u prvom četvrtfinalnom susretu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Naime, Poljaci su bili jedina selekcija koja je nakon penala prošla među osam najboljih evropskih ekipa, dok je Portugalce samo tri minuta dijelilo od iste te situacije, ali je onda u 117. minuti za veliku pobjedu Ronalda i njegovih kolega pogodio rezervista Quaresma.

Bez obzira što je Poljska na ovom prvenstvu primila samo jedan pogodak u četiri odigrane utakmice, dok je i Portugal u duelu s Hrvatskom napokon pokazao dobru igru u defanzivi,  ovaj put ipak očekujemo da vidimo nešto otvoreniju igru oba tima, a samim tim i najmanje dva gola na stadionu u Marseillu.

Napominjemo da Caffe bar Europa nudi odličnu ponudu osježavajućih pića i grickalica, stoga smo sigurni da zadovoljstvo neće izostati.

Uz najbolje društvo, u prelijepom ambijentu ljetne bašte uživajte gledajući prvi četvrtfinalni par EURO-a 2016.

Očekujemo vas!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci