FILMSKE POSLASTICE I AKCIJSKI SPEKTAKL U KINO-SALI DOMA KULTURE

Podijelite:

Ovim putem obavještavamo vas da će se u subotu 28. novembra odigrati dva hit filma u kino-sali Doma kulture. Radi se o novom akcijskom spektaklu „Spectre“ (2015) i Hotel Transilvanija 2 kao još bolji nastavak odlične priče.

„Spectre“ (2015)

„Spectre“ je prava filmska poslastica i akcijski spektakl. Riječ je o dvadeset i četvrtoj po redu filmskoj avanturi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu. Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u misiju u Mexico City te naposlijetku u Rim gdje će upoznati Luciju Sciarru (Monica Bellucci), prekrasnu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom SPECTRE. U međuvremenu u Londonu, Max Denbigh (Andrew Scott) – novi direktor odjela za nacionalnu sigurnost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6 kojeg vodi M (Ralph Fiennes) uopće potreban. Bond potajno zatraži pomoć od Moneypenny (Naomie Harris) i Q-a (Ben Whishaw) kako bi pronašli Madeleine Swann (Lea Seydoux), kćerku njegovog neprijatelja Mr. Whitea (Jesper Christensen) kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja SPECTRE. Kao kćerka ubojice, Madeleine shvaća Bonda više od bilo koga drugoga. Kako se Bond približava srcu SPECTRE uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kojeg pokušava pronaći, a kojeg u filmu tumači dobitnik dvije prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz.

„Hotel Transilvanija“ 2

Hotel Transilvanija je savremena priča o nešto drugačijim vampirima, naoko klasičnim mitskim bićima, a zapravo staromodnim dušicama koje se bore s tehnologijama 21. stoljeća, međuljudskim i međučudovišnim odnosima te ponekad zapetljanom svakodnevicom. Ono što Hotel Transilvaniju podiže nešto iznad drugih crtića slične tematike jest sposobnost autora da u svakom trenutku detaljima daje jednak prostor kao i glavnoj priči. Čudovišta su bezazlena, izgledom privlačna i humoristična, a priča je podjednako poučna i zabavna za sve generacije.

Očekujemo vas u subotu 28.11.2015. u 18:00 sati kada možete pogledati „Hotel Transilvanija“ 2, a već u 20:00 sati počinje nezaboravna akcija  „Spectre“ (2015).

Svi ste dobrodošli.

JU za kulturu i obrazovanje Kakanj/Press

Spectre plakat

hotel-transylvania-5

 

Podijelite:

Posljedni članci