Halima Čehajić, djevojka anđeoskog glasa o projektu “Bilo jednom na Balkanu”

Podijelite:

Učesnica koncerta domaće filmske muzike pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu” Halima Čehajić, koja otvara koncert sa numerom “Uspavanka” iz filma “Ničija zemlja”, svojom izvedbom i glasom dovodi publiku do katarze te svojom interpretacijom pokreće kod publike veoma snažne emocije.
“Nakon dugo vremena, srela sam drage i jako dobre muzičare s kojima sam već radila i dobila priliku upoznati se sa još nekoliko profesionalnih muzičara i zanimljivih ljudi. Zahvalna sam Leki na pozivu i prilici da budem dio prelijepe i jako velike kakanjske muzičke priče u kojoj učestvuje većina kakanjskih kulturnih i umjetničkih udruženja, umjetnika i kulturnjaka. Ponosna sam na sve ljude koji su svojim djelovanjem na bilo koji način doprinijeli razvoju i realizaciji ovog projekta i veliko hvala im na tome. Hvala našim sugrađanima na velikom odzivu na premijeri, što očekujemo i na sutrašnjem koncertu. Garantujem da svi radimo s puno ljubavi i zelje da svaki naredni koncert bude bolji od prethodnog, pa tako i ovaj sutrašnji. Vjerujem da ćemo i mi učesnici ali i posjetioci sutra nakon koncerta biti nasmijanih lica i zadovoljni.
Treba istaknuti važnost ovog koncerta za Kakanj i Kakanjce, jer smo konačno dobili priliku promovisati se i biti primjećeni po nečemu zaista vrijednom, kulturnom i lijepom, navela nam je Halima Čehajić učesnica koncerta “Bilo jednom na Balkanu”.
Koncert domaće filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” važi za jedan od najvećih muzičko-scenskih događaja iz JU KSC Kakanj a isti će se održati sutra 07.02.2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,30 sati.
Cijena ulaznice: 10 KM
Ulaznica vrijedi i za pozorišnu predstavu “DNK” koja je na repertoaru 17.02.2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,00 sati.
JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci