Halima Čehajić, djevojka anđeoskog glasa o projektu “Bilo jednom na Balkanu”

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Učesnica koncerta domaće filmske muzike pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu” Halima Čehajić, koja otvara koncert sa numerom “Uspavanka” iz filma “Ničija zemlja”, svojom izvedbom i glasom dovodi publiku do katarze te svojom interpretacijom pokreće kod publike veoma snažne emocije.
“Nakon dugo vremena, srela sam drage i jako dobre muzičare s kojima sam već radila i dobila priliku upoznati se sa još nekoliko profesionalnih muzičara i zanimljivih ljudi. Zahvalna sam Leki na pozivu i prilici da budem dio prelijepe i jako velike kakanjske muzičke priče u kojoj učestvuje većina kakanjskih kulturnih i umjetničkih udruženja, umjetnika i kulturnjaka. Ponosna sam na sve ljude koji su svojim djelovanjem na bilo koji način doprinijeli razvoju i realizaciji ovog projekta i veliko hvala im na tome. Hvala našim sugrađanima na velikom odzivu na premijeri, što očekujemo i na sutrašnjem koncertu. Garantujem da svi radimo s puno ljubavi i zelje da svaki naredni koncert bude bolji od prethodnog, pa tako i ovaj sutrašnji. Vjerujem da ćemo i mi učesnici ali i posjetioci sutra nakon koncerta biti nasmijanih lica i zadovoljni.
Treba istaknuti važnost ovog koncerta za Kakanj i Kakanjce, jer smo konačno dobili priliku promovisati se i biti primjećeni po nečemu zaista vrijednom, kulturnom i lijepom, navela nam je Halima Čehajić učesnica koncerta “Bilo jednom na Balkanu”.
Koncert domaće filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” važi za jedan od najvećih muzičko-scenskih događaja iz JU KSC Kakanj a isti će se održati sutra 07.02.2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,30 sati.
Cijena ulaznice: 10 KM
Ulaznica vrijedi i za pozorišnu predstavu “DNK” koja je na repertoaru 17.02.2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,00 sati.
JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci