Imamo dobitnike poklon ulaznica za predstavu “Mali princ” čija je premijera danas u 17:00 sati

Podijelite:

Nakon što smo organizovali nagradnu igru na našoj službenoj stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj odlučili smo da nagradimo pet učesnika koji su izvučeni putem random.org sajta.

Sretni dobitnici ulaznica za predstavu “Mali princ” čija je premijera danas u Domu kulture sa početkom u 17,00 sati su:

  • Delila Delić
  •  Kazazovic Sabina
  • Edna Haracic
  • Aida Aslani
  • Nina Jozić

Zahvaljujemo se učesnicima nagradne igre a sretnim dobitnicima čestitamo.

Predstava se bavi dječakom, tinejdžerom, koji se pokušava uklopiti u društvo u kome živimo danas. Mali princ se tokom svoga putovanja upoznaje sa likovima koji će u konačnici formirati njegovu ličnost, nudeći mu različite ideje, pouke koje predstavljaju i životne vodilje za svaku mladu osobu. Naravno da se u predstavi nalaze i svi prepoznatljivi elementi sa kojima se danas često mladi ljudi susreću, a sve sa ciljem da se izbore za svoja mišljenja i prava. Zastupljeno je jako puno scenskog pokreta kao i savremene muzike te video uradaka koji će biti projecirani za vrijeme predstave.

U predstavi igraju: Irma Numanović, Armin Šolbić, Ines Delibašić, Saša Vasiljević, Emin Brkić, Ena Sikira, Hana Bjelopoljak, Amer Javoraš, Elma Kubura, Aida Vehabović, Ajla Husika, Merjem Kulović, Ema Hasagić i Mejrema Selimović .

Režiju za predstavu potpisuje Miroljub Mijatović, a asistent režije je Mirza Bajramović.

Premijera predstave je zakazana u četvrtak 01.06.2017.godine, sa početkom u 17:00 sati u Velikoj sali Doma kulture.

Cijena ulaznice iznosi 4 KM, koje možete kupiti na info-pultu JU KSC Kakanj (koja se trenutno nalazi u Muzeju Kaknja) i na biletarnici Doma kulture, neposredno prije premijere predstave. Jedna ulaznica podrazumijeva ulaz za dvije osobe, dakle za dijete i roditelja.

Ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađane da svojom posjetom uveličaju premijeru predstave „Mali princ“.

Dobro nam došli!!

Podijelite:

Posljedni članci