Imamo sretne dobitnice ulaznica za predstavu “Brašno u venama” i večere za dvije osobe u Hotelu Kakanj

Podijelite:

Nakon što je organizovana nagradna igra “Magična noć – JU KSC Kakanj i Hotel vas Kakanj nagrađuju”, imamo sretne dobitnice nagrade, a dobitnice smo odabrali slučajnim odabirom pomoću random.org!

Nagradna igra “Magična noć” zaista će uljepšati noć Aidi Aslani i njenoj majci Refiji Aslani koje su osvojile dvije ulaznice za pozorišnu predstavu “Brašno u venama”, a nakon predstave imat će priliku uživati u restoranu “Naša kuća” uz osvojenu večeru za dvije osobe. Ulaznice se preuzimaju na biletarnici JU KSC Kakanj prije početka predstave, a za večeru u Našoj kući obratiti se osoblju prilikom dolaska.

Čestitamo sretnim dobitnicama i želimo ugodnu noć, a svim učesnicima naše nagradne igre se zahvaljujemo na učešću. Pratite našu stranicu budući da ćemo organizovati još jednu nagradnu igru kako bismo nagradili što više učesnika poklon ulaznicama za predstavu “Brašno u venama”.

Predstava u režiji Borisa Liješevića rađena prema tekstu Igora Štiksa “Brašno u venama“, bit će izvedena u petak 24.11.2017. godine u Domu kulture Kakanj, sa početkom u 20:00 sati.

Riječ je o predstavi koja se bavi sudbinom jedne porodice, koja se okuplja nakon dvadeset godina.  Priče o okupljene tri generacije na sceni se proširuje na cijelu porodičnu historiju uvođenjem priče o pradjedu Oscaru, priče koja suštinski određuje i sudbine narednih generacija.

Ulaz na predstavu iznosi: 7 KM

Ulaznice se mogu kupiti na info-pultu JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30 ili na dežurnom info-pultu koji se nalazi u sastavu Sportske dvorane KSC Kakanj u vremenskom periodu od 15:30 do 23:00 sata.

INFO I REZERVACIJE: 032/771-920

DEŽURNI BROJ: 032/975-063

 

Podijelite:

Posljedni članci