Irfan Hasagić – Instruktor Škole skijanja na Ponijerima

Podijelite:

Mr. Irfan Hasagić rođen je u Kaknju 11.08.1969.godine, gdje je završio osnovnu i srednju Građevinsko tehničku školu.  Završio je Postdiplomski studij na Fakultetu za fizičku kulturu u Sarajevu.

Do kraja 2008 godine je radio na Fakultetu sporta u Sarajevu i za to vrijeme pored gore navedenih predmeta bio je angažovan na niz drugih predmeta a posebno naglašavamo ZIMSKE SPORTOVE na kojima je osim izvođenja praktične nastave jedan duži period radio i kao asistent.Napominjemo da ima položena tri stepena zvanja INSTRUKTOR SKIJANJA te zvanje TRENERA SKIJANJA.

 

Trenutno je zaposlen u JU KSC Kakanj i instruktor je skijanja na Ponijerima.

Danas 07.01.2017. godine nastavlja se  Škola skijanja na prvoj padini staze sa početkom od 10:00 sati. Svi zainteresovani nam se mogu pridružiti na licu mjesta.

Tokom sezone skijanja organizujemo časove skijanja grupno i pojedinačno u skladu sa slobodnim vremenom svakog prijavljenog polaznika. Za početnike nudimo osnovne tehnike skijanja, a za napredne skijaše nudimo nove tehnike skijanja.

Vršimo pojedinačne obuke, cijena jednog sata skijanja iznosi 10 KM, za tri sata skijanja cijena je 24 KM, petodnevna bez prevoza 150 KM. Cjenovnik pogledajte u tabeli koja slijedi:

Danas će biti omogućeno sankanje na prvoj stazi.

 

Podijelite:

Posljedni članci