IZLOŽBA: BRANKO ĆOPIĆ „ISPOD ZMAJEVIH KRILA“ U FOAJEU DOMA KULTURE

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Izložba o književnim djelima Branka Ćopića „Ispod zmajevih krila“ obilježava 100 godišnjicu od rođenja Branka Ćopića i bavi se prezentacijom i afirmacijom književnog i umjetničkog stvaralaštva jednog od najistaknutijih bosanskohercegovačkih književnika i kulturnih djelatnika.

IMG_7637

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana i Europske noći muzeja bit će upriličeno otvaranje izložbe o Branku Ćopiću pod nazivom „Ispod zmajevog gnijezda“ u utorak 17.05.2016. godine u foajeu Doma kulture sa početkom u 12:00 sati

Izložba na sistematičan način prilagođen najmlađoj publici reprezentira književnu i dokumentarnu građu o Branku Ćopiću, kao o književniku od domaće nacionalne i regionalne važnosti, te njegov književni stil kao književnika za djecu i odrasle, zbog čega je i sama izložba uređena na način prilagođen i dječijem uzrastu.

U sklopu izložbe svi posjetitelji će imati priliku poslušati audio zapise Branka Ćopića. Na kraju izložbe najmlađima ćemo dostaviti edukativni upitnik kako bismo došli do njihovih impresija i zapažanja, ali isto tako da ih na jedan orginalan način kroz izložbu educiramo o važnosti domaće književnosti, produkcije i promocije bosanskohercegovačkih književnika.

Izložba „Ispod zmajevih krila“ će biti otvorena za javnost narednih mjesec dana u foajeu Doma kulture.
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci