Izvučene grupe za Biznis ligu: Pogledajte raspored za nedjelju 23. februar

Podijelite:

Dana, 20.02.2020. godine u kultnom školskom centru “Europa” održano je izvlačenje parova za turnir u malom nogometu Biznis liga “Kakanj 2020”. Prisutnim predstavnicima ekipa obratili su se direktor JU KSC Kakanj Mirza Mušija, šef odjela za opće poslove Nihad Tukić, šef odjela za sportske djelatnosti Marin Mijač i saradnik za sport Irfan Hasagić.

Ekipima smo se zahvalili za interesovanje i prijavu za učešće te smo poželjeli puno sreće i dobre zabave na utakmicama koje slijede svake nedjelje u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Ukupno se prijavilo 17 ekipa koje će odmjeriti snage na Biznis ligi.

Važno je napomenuti da će se utakmice Biznis lige odigravati svake nedjelje od 16:30 sati u SD KSC Kakanj. Sve informacije vezane za ovo takmičenje će se redovno objavljivati na našoj web stranici i društvenim mrežama.

Ulaz u dvoranu za vrijeme malonogometnog turnira iznosi 2 KM. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da nam se pridruže u nedjelju i uživaju uz utakmice.

Često se događa da su jedino takmičarski rezultati važni, a isključuju se i zanemaruju veselje i radost učestvovanja, duh saradnje, biološko i psihološko zdravlje učesnika. Sudjelovanje u sportskim aktivnostima ujedno može biti i jedan od najzabavnijih načina za postizanje kondicije i zdravlja. Sportovi pružaju priliku za razvoj ličnosti, ne samo u fizičkom, nego i u društvenom pogledu.  Stoga još jednom želimo toplu dobrodošlicu na ovo takmičenje koje iz godine u godinu postaje sve kvalitetnije, kako u organizacijskom smislu tako i po broju učesnika ali i publike.

U nastavku pogledajte takmičarku šemu i raspored za nedjelju 23. februar kada Biznis liga zvanično i počinje.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci