Još jedan novitet u Sportskoj dvorani KSC Kakanj: Teretana izmještena na funkcionalnije mjesto – Novooformljeni Fitnes centar dostupan od septembra

Podijelite:

Obavještavamo građane i korisnike naših usluga da je danas teretana koja se nalazi u sastavu Sportske dvorane KSC Kakanj izmještena na mnogo funkcionalnije mjesto. U narednom periodu, svi koji treniraju ili imaju namjeru trenirati će imati mogućnost da posjete naš novooformljeni Fitnes centar koji se nalazi na ulazu u SD sa desne strane gdje su se nalazili bilijarski stolovi kultnog školskog centra “Europa”.

Svi koji budu trenirali na ovom mjestu imat će direktan ulaz u dvoranu čiji prostor između ostalog mogu koristiti za kardio vježbe a najviše za trčanje.

Kompletan prostor gdje su se nalazili bilijarski stolovi je uređen, izvršene su male popravke, donešene sprave za vježbanje te je u konačnici oformljen novi Fitnes centar u koji će se i u narednom periodu ulagati i vršiti različite korekcije. Fitnes centar će biti dostupan za sve zainteresovane i u funkciji od mjeseca septembra tekuće godine.

Vjerujemo da će ovaj prostor biti mnogo pristupačniji i funkcionalniji i da će se svidjeti svima koji nas posjete.

Danas su zajedno sa uposlenicima JU KSC Kakanj u dvorani radili i članovi dvoranskih klubova iz Kaknja kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na velikoj pomoći.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci