Još jedna nagradna igra: Osvojite ulaznice za predstavu “Brašno u venama”

Podijelite:

Nakon što smo organizovali nagradnu igru i nagradili dvije sretne dobitnice ulaznicama za predstavu “Brašno u venama” i večerom za dvije osobe, odlučili smo da nagradimo još nekoliko učesnika.

Kako do ulaznice?

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu za pomenutu predstavu dovoljno je uraditi sljedeće:

1. Like post na FB

2. Share post na FB

3. U komentar napisati s kim dolazite na predstavu! (Po mogućnosti označiti osobu s kojom biste voljeli pogledati ovu predstavu)

Predstava u režiji Borisa Liješevića rađena prema tekstu Igora Štiksa “Brašno u venama“, bit će izvedena u petak 24.11.2017. godine u Domu kulture Kakanj, sa početkom u 20:00 sati.

Riječ je o predstavi koja se bavi sudbinom jedne porodice, koja se okuplja nakon dvadeset godina.  Priče o okupljene tri generacije na sceni se proširuje na cijelu porodičnu historiju uvođenjem priče o pradjedu Oscaru, priče koja suštinski određuje i sudbine narednih generacija.

„Brašno u venama“ je predstava sa sjajnom glumačkom igrom, efektnim rediteljskim, dramaturškim i scenografskim rješenjima, predstava koja doista računa na glumca, pokazuje poštovanje i prema dramskom tekstu i, što nije najmanje važno, prema publici.

Uloge u predstavi ostvaruju Miki Trifunov, Kaća Dorić, Izudin Bajrović, Admir Glamočak, Selma Alispahić i Jasenko Pašić.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci