“PRIJATELJI SPORTA I KULTURE”: JU KSC KAKANJ NAJBOLJE MJESTO U GRADU ZA ISTICANJE VAŠE REKLAME

Podijelite:

Pred vama je naša nova inicijativa i novi projekat pod nazivom „Prijatelji sporta i kulture“ čiji je cilj da pomogne našim mnogobrojnim korisnicima da lakše dođu do vas. U tu svrhu nudimo vam mogućnost da se oglašavate putem naših specijalnih reklamnih prostora.

Na raspolaganju su vam objekti kojima upravlja naša Ustanova i to:

Sportska dvorana Kakanj

Dom kulture

Ski centar Ponijeri

Navedeni objekti su u velikoj mjeri zaslužni  za stvaranje pozitivnog utiska o Kaknju, ali i odličnom kulturno-sportskom ambijentu.

Ako još uvijek nemate svoju reklamnu kampanju u mogućnosti smo ponuditi vam izradu iste. Budite slobodni da nam se obratite putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba  i opišite šta želite.

Iskoristite brojne mogućnosti da predstavite vaš brend. Pozivamo vas da budete dio ambijenta svih kulturno-sportskih dešavanja u našem gradu.

Želimo da se Vaša kompanija nađe na reklamnim panoima u našim objektima za vrijeme održavanja svih domaćih i međunarodnih košarkaških, rukometnih, odbojkaških utakmica, kao i na svim borilačkim i skijaškim takmičenjima i mitinzima, te kulturnim manifestacijama i video projekcijama.

Na raspolaganju su vam također i oficijalni sajt naše Ustanove, prostor ispred i na objektima, zvučne i video reklame u objektima.

 Želimo istaknuti da je naša oficijalna web stranica http://ksckakanj.ba/ izuzetno posjećena i zbog toga nema boljeg mjesta na Internetu gdje možete istaknuti svoju reklamu.

Ne zaboravite da su naši posjetitelji Vaša ciljana publika. Gotovo svaki posjetitelj će Vas uočiti ili na naslovnici ili u listama.

 Posjetitelji prije svega vjeruju onome što vide u nekom mediju (Internet, TV i sl.)! Ako vas vide na našim stranicama vi ste sigurno ušli u njihov uži izbor!

Napominjemo da je svaki članak promoviran i na našoj Facebook i Instagram stranici. Kontakt broj telefona: 032/771-920

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa slobodnim pozicijama i našu specijalnu brošuru.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci