Kakanjac Emir Aličković i njegov Lapsus bend najavili koncert u Kaknju – kao gosta dovode Anida Ćušića pobjednika ZG 2018.

Podijelite:

Kao što smo i najavili, u okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018” u Kaknju će 31.jula 2018. godine nastupiti najpopularniji mladi bend na Balkanu “Lapsus bend”.

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpjevat će svoje velike hitove poput “Budalo”, “Hendikepiran”, “Santa leda”, “Lažo” ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto su “Kakanjski dani” period kada je potrebno posjetiti Kakanj.

“Veliko je zadovoljstvo nastupati na otvorenom prostoru, velikoj bini, u centru grada u sklopu manifestacije “Kakanjski dani” kada moj grad posjeti veliki broj ljudi i potrudićemo se da svima koji dođu priredimo noć za pamćenje. Ovo je moj prvi veći nastup u Kaknju i očekujem veliki broj posjetitelja s kojim ćemo se zabaviti. Veliko hvala organizatorima koji su nam ukazali povjerenje da, nakon što smo dokazali naš uspjeh u regiji, nastupimo i pred domaćom publikom.” rekao je Kakanjac Emir Aličković iz “Lapsus band-a”.

Emir je najavio i dolazak gostiju na koncert, a radi se o njegovim prijateljima Anidu Ćuśiću i Adinu Šolbiću koji će upotpuniti ovu nezaboravnu noć.  Obožava da svira i pjeva, a kao dijete učestvovao je i pobeđivao na manjim regionalnim takmičenjima. Anid Ćušić ima 20 godina i završio je srednju Muzičku školu u Mostaru. Pobjednik je super finala 12. sezone “Zvezda Granda” 2018.godine.

Vidimo se 31.07.2018.godine na MAIN STAGE-u u Kaknju!!!

Ulaz slobodan!!!

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci