“KAKANJSKI DANI 2016:” HVALA NAŠIM KAKANJCIMA NA DOPRINOSU

Podijelite:

U nastojanjima da i ovogodišnja Kulturno-sportska manifestacije “Kakanjski dani”, sa novim konceptom koji je uspostavljen prije tri godine, bude adekvatno i profesionalno organizirana kao i prethodne tri, i još bolje, realizirano je nekoliko popratnih aktivnosti koje najbolje oslikavaju koliko se ozbiljno pristupilo organizaciji.

Uz uobičajene promotivne aktivnosti izrade plakata, ove godine je, između ostalog, izrađena i mapa dešavanja sa režimom saobraćaja koji će važiti tokom održavanja “Kakanjskih dana”. Karta sadrži simbole kojima su označene lokacije na kojima će se odvijati programski sadržaji uz pojašnjenje simbola. Na mapi su ucrtani i dozvoljeni smjerovi kretanja vozila na saobraćajnicama koji će služiti kao alternativa obzirom da će saobraćaj u dijelu ulice Alije Izetbegovića biti obustavljen.

Mapu pogledajte klikom ovdje

Mapa je i štampana u okviru izrade afiše koja sadrži program “Kakanjskih dana”. Afiša će se dijeliti posjetiocima.

Posebno nam je zadovoljstvo što ove godine imamo i novu web platformu (http://ksckakanj.ba/kakanjskidani/) na kojem građani imaju mogućnost pratiti programske aktivnosti  Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2016.” 24 h dnevno.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Adnanu Taliću, Neziru Begiću i Arminu Bašiću koji su radili dizajnerske poslove za ovogodišnju Kulturno-sportsku manifestaciju “Kakanjski dani 2016.”.

12472488_875912495847316_2242754535946018507_n

Pažljivo dizajnirani promo plakati i afiše, nova web platforma, redovno obavještavanje građana na službenoj stranici JU KSC Kakanj, angažovanje Kakanjaca u programskim aktivnosima, uključivanje domaćih madih talenata, estetska dimenzija i ugodan ambijent glavna su obilježja ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije na koju Kakanjci mogu s pravom da budu ponosni.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci