Kakanjski dani 2017: Revijalna utrka za žene “Ulicama grada” – Prijave u toku!

Podijelite:

Zbog činjenice da je trčanje zdravo i korisno želimo da približimo trčanje što većem broju ljudi. Vjerujemo da su zabava i druženje pravi pokretači za takvo nešto. Da bi se ovo desilo trčanje mora da uđe u sve sfere našeg života, od prijatelja i porodice do posla i kolega.

Naša vizija je da trčanje postane dio naše svakodnevnice, da ulične trke postanu tradicija i da sportsko trčanje i način života doprinesu izgradnji zdravijeg i boljeg društva u konačnici. Stoga, JU KSC Kakanj u saradnji sa Sportskim savezom Općine Kakanj u sklopu Kulturno-sportske manifetacije „Kakanjski dani 2017“ organizuje utrku za žene pod nazivom 1. Revijalna utrka za žene „Ulicama grada”. Utrka će se održati 03.08.2017. godine sa početkom u 18:30 sati.

Utrka starta na platou ispred Centralne pozornice, gdje se i završava a prijaviti se mogu sve zainteresovane žene, djevojke ili djevojčice.

PREPORUKE ZA UČEŠĆE

Za učešće na utrci, učesnice bi trebale posjedovati prikladnu sportsku opremu (obuću i odjeću).

KAKO SE PRIJAVITI

Prijave se vrše online putem e-mail adrese sport@ksckakanj.ba ili na broj telefona 032/771-920 najkasnije do 31.07. do 15:30. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Odustajanje

Učesnice koje žele odustati od takmičenja, obavezne su o tome obavijestiti Organizatora. U slučaju vanrednih dešavanja, vremenskih neprilika i sl. javnost će biti blagovremeno obavještena.

PREUZIMANJE STARTNIH BROJEVA 

Jednom kada se preuzmu startni brojevi, nije dozvoljena njihova razmjena između učesnica. Preuzimanje startnih brojeva će se vršiti sat vremena pred početak utrke kod Organizatora utrke na platou ispred Centralne pozornice.

Start utrke je u 18:30 sati.

SIGURNOST I KONTROLA

Sve učesnice utrke se MORAJU strogo pridržavati službene staze. Zbog lične sigurnosti i sigurnosti ostalih učesnica i osoblja koje organizuje utrku, strogo se zabranjuje korištenje prečica. Sva odstupanja od službene staze, bit će na vlastitu odgovornost učesnica.
Staza će imati koordinatora utrke. Članovi organizacionog tima, kao i volonteri utrke će biti raspoređeni na određenim mjestima dužinom staze, te će biti u direktnom kontaktu s koordinatorom utrke.

Medicinsko osoblje će biti na rasploganju svim učesnicama.

JU KSC KAKANJ

 

 

Podijelite:

Posljedni članci