Kakanjski dani 2017: Zabava za mališane „Veseli dan uz ODDBODSE“

Podijelite:

U okviru Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski dani 2017“ u utorak 01.08.2017. godine na platou ispred MAIN STAGE-a bit će upriličena zabava za mališane pod nazivom „Veseli dan uz ODDBODSE“, sa početkom u 11:00 sati.

Neodoljiva bića upakovana u krzno donose urnebes gdje god krenu! Oni se obožavaju smijati i ludirati, pa tako iz svakodnevnih situacija nerijetko naprave pravi urnebes koji često ima neočekivane posljedice. Oddbodsi će pokazati kako u svakome od nas postoji malo neobičnosti i to je u redu jer je najvažnije dobro se zabavljati s najboljim prijateljima! Ovi maleni krznaši donose humor i smijeh u svakodnevne situacije koje su svima nama i predobro poznate i bliske, poput čekanja na autobus dok kisnemo na nenadanom pljusku, naporne vožnje taksijem s poludjelim vozačem, kad nas u lokalnom restoranu dopadne nešto drugačije od onoga što smo naručili ili odlaska na spoj naslijepo s katastrofalnim rezultatima.

Zabavne igre i takmičenja čekaju na vas! Pripremili smo zabavu giganskih razmjera i to druženje, slikanje i plesna zabava sa maskotama (POGO I NEWT), tematska bojaonica, takmičenje u igrama slagalica i memory, vodoperive tetovaže ODDBODS.

Dođite u velikom broju na ovu urbesnu zabavu koju nam donose planetarno najpopularnije i najaktuelnije maskote ODDBODSI.

Vidimo se!

JU KSC KAKANJ

 

 

Podijelite:

Posljedni članci