Kakanjski dani 2017: Znate li ko je naš voditeljski tim?

Podijelite:

Ovogodišna Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani 2017” bogata je različitim kulturnim, sportskim, edukativnim te zabavnim sadržajima koje su prilagođene svim generacijama. Kada je u pitanju zabava, svih šest večeri na Main stage-u bit će upriličeni različiti koncerti i izvođači koji će uljepšati kompletnu manifestaciju i usrećiti publiku. Publiku će dodatno zabaviti i naš voditeljski tim koji će vjerujemo ostvariti divnu interakciju sa prisutnom publikom.

Ove godine odlučili smo se da angažujemo profesionalnu dobro nam poznatu glumicu Aidu Bukvu koja ima poseban odnos sa publikom te odličan smisao za humor. Nedžma Bjelopoljak – Čaluk bivša polaznica Dramskog studija koja itekako ima iskustvo u voditeljskim angažmanima također će biti dio našeg voditeljskog tima. Publiku će zabavljati i glumac Mirza Mušija, glumac Mirza Bajramović na koje je publika itekako navikla te uživa svaki put kada su oni na sceni. Voditeljskom timu ove godine se pridružuje i Jasminko Smolo.

Prvu noć publiku će zabavljati „Serbez bend“ – Izvorni sevdah, drugu noć bit će upriličen koncert grupe  „Balkaneros“ dok je treća noć rezervisana za koncert mladih kakanjskih talenata „Za grad koji volim“, nastupit će i poplarni Mostarac Adnan Jakupović koji će vjerujemo napraviti sjajnu atmosferu, te koncert Alekse Perovića i Adnana Nezirova.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci