KFN ponovo u našem gradu – Večeras u foajeu Doma kulture Kakanj Fashion Night by Nancy

Podijelite:

Obavještavamo sve ljubitelje mode da će u petak 30. novembra 2018. godine u foajeu Doma kulture Kakanj biti upriličen modno-scenski događaj KFN by „Nancy“, sa početkom u 19:00 sati.

Podsjetimo, prošle godine u prelijepom ambijentu, sa raskošnom rasvjetom i odličnim zvučnim efektima, te pistom izvučenom u gledlište sale, svoje kreacije predstavile su Nermina Jašarspahić – Cinderella Fashion, Enesa Omerović – salon vjenčanica Nancy i polaznice kursa krojenja i šivenja JU KSC Kakanj.

Ove godine svoje modne kreacije predstavljaju: Enesa Omerović – salon vjenčanica “Nancy”, Mevlida Huskić “Ida Art” i Belma Delibašić. Svi zaljubljenici mode će imati priliku da pogledaju oko dvadeset novih modela vjenčanica koje kreira Enesa Omerović, zatim ručno oslikane haljine već dobro poznatog kakanjskog brenda „Ida Art“. Ono što je posebno za istaknuti jeste da će sve prisutne dame moći vidjeti najnovije modele poslovnih kostima kao i mnogo drugih modnih dodataka.

Kako smo već spomenuli, modna revija će se održati u foajeu Doma kulture, sve naše goste očekuje glamurozni crveni tepih, a zatim i fotografisanje na samom ulazu. Još jednom donosimo u Kakanj dozu glamura i vjerujemo da će svi posjetitelji biti zadovoljni.

Svakako očekujte vrlo zanimljive modno-scenske performanse kao i nastupe naših kakanjskih muzičara koji će pjesmom dodatno uljepšati ovu noć.

Frizure: Irma Neimarlija

Nakit: Bahrija Kubat “Ilma Jewelry”

Dječji butik “Kids” – modni performans mališana iz vrtića “Mladost”

Voditelj programa: Mediha Mamela

Organizator: Salon vjenčanica “Nancy”

 

ULAZ SLOBODAN!

Sponzori: Kakanj Petrol, Inoks d.o.o., Trgošped Kakanj, Formea d.o.o. Visoko.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci