KK KAKANJ DOČEKUJE KK BOŠNJAK: U SUBOTU POZDRAVIMO NAŠE ŠAMPIONE

Podijelite:

Košarkaški Klub “Kakanj” u subotu, 05.03.2016. godine, sa početkom u 19:00 sati u Sportskoj dvorani u Kaknju igra prvenstvenu utakmicu dvadesetog drugog, posljednjeg, redovnog kola Prvenstva BiH (Liga 12), sa ekipom KK Bošnjak iz Hadžića .

U proteklo dvadeset i jedno odigrano kolo, ekipa KK Bošnjak ima omjer osam pobjeda, trinaest poraza i nalazi se na osmom mjestu dok naša ekipa, ekipa KK Kakanj je sa omjerom sedamnaest pobjeda i četiri poraza i već je osigurala prvo mjesto u Ligi 12.

“Pozivamo sve građane općine Kakanj, simpatizere i navijače Košarkaškog kluba Kakanj da dođu na utakmicu da se svi zajedno zahvalimo našim košarkašima na ostvarenim rezultatima, da naše košarkaše pozdravimo pri dodjeli pehara i medalja za prvaka BiH u regularnom dijelu prvenstva, koja će biti upriličena po završetku utakmice KK Kakanj – KK Bošnjak Hadžići.”, saopšteno je iz KK Kakanj.

Sve posjetitelje ovog košarkaškog spektakla očekuje bogat kulturno-zabavni program uz nagradne igre, stoga vas molimo da sačuvate svoje ulaznice prilikom ulaska u Sportsku dvoranu Kakanj.

Bitno je napomenuti da naši košarkaši u zadnjem dijelu regularne sezone nose titulu prvaka.

Ulaz na utakmicu je 2 KM.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci