KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM PREMIJERE POZORIŠNE PREDSTAVE „PAZI, ZEBRA“

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

 

Uvaženi predstavnici medija pozivamo vas na konferenciju za medije povodom premijere pozorišne predstave „Pazi, zebra“. Konferencija će se održati u srijedu 09.03.2016. godine u foajeu Doma kulture sa početkom u 10:30 sati.

Na konferenciji će prisustvovati koordinator za kulturno-umjetnički odjel i marketing Mirza Mušija, redatelj predstave Miroljub Mijatović, te glumci iz predstave Mirza Bajramović i Zlatan Školjić.

Napominjemo da je premijera pozorišne predstave „Pazi, zebra“ zakazana u petak 11.03.2016. u velikoj sali Doma kulture sa početkom u 19:00 sati.

Koristimo priliku da pozovemo što veći broj djece ali i roditelja da pogledaju ovu predstavu jer  diskretno podsjeća na crne statistike s naših cesta i teške saobraćajne nesreće u kojima često stradavaju najmlađi koji upravo zbog svoga neznanja i neiskustva postaju žrtvama u saobraćaju. Ako edukacijom kroz pozorišnu igru uspijemo spasiti makar jedan život, već smo učinili puno.

Glavni i generalni sponzor edukativne pozorišne predstave „Pazi, zebra“ je  BH Telecom a predstava je podržana i od strane Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice.

 

A sigurni smo da ćemo napraviti mnogo više.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Posljedni članci