KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM PREMIJERE POZORIŠNE PREDSTAVE „PAZI, ZEBRA“

Podijelite:

 

Uvaženi predstavnici medija pozivamo vas na konferenciju za medije povodom premijere pozorišne predstave „Pazi, zebra“. Konferencija će se održati u srijedu 09.03.2016. godine u foajeu Doma kulture sa početkom u 10:30 sati.

Na konferenciji će prisustvovati koordinator za kulturno-umjetnički odjel i marketing Mirza Mušija, redatelj predstave Miroljub Mijatović, te glumci iz predstave Mirza Bajramović i Zlatan Školjić.

Napominjemo da je premijera pozorišne predstave „Pazi, zebra“ zakazana u petak 11.03.2016. u velikoj sali Doma kulture sa početkom u 19:00 sati.

Koristimo priliku da pozovemo što veći broj djece ali i roditelja da pogledaju ovu predstavu jer  diskretno podsjeća na crne statistike s naših cesta i teške saobraćajne nesreće u kojima često stradavaju najmlađi koji upravo zbog svoga neznanja i neiskustva postaju žrtvama u saobraćaju. Ako edukacijom kroz pozorišnu igru uspijemo spasiti makar jedan život, već smo učinili puno.

Glavni i generalni sponzor edukativne pozorišne predstave „Pazi, zebra“ je  BH Telecom a predstava je podržana i od strane Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice.

 

A sigurni smo da ćemo napraviti mnogo više.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci