“Lajk za Ligu MZ” – Na putu do finala zabavimo se uz nagradnu igru

Podijelite:

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj u saradnji sa Sportskim savezom Općine Kakanj a uz finansijsko pokroviteljstvo Općine Kakanj organizuje sportsko-rekreativno takmičenje u malom nogometu pod nazivom Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017“. Ova ideja je zamišljena s ciljem da okupi što veći broj mjesnih zajednica sa područja Općine Kakanj kako bi se njihovi članovi uz sport družili, zabavljali, te zdravo i korisno provodili svoje slobodno vrijeme.

Takmičenje Liga MZ “Kakanj 2017” je počelo u nedjelju 19.02.2017.godine a završnica je planirana u mjesecu maju a sve povodom obilježavanja 50. godišnjice Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj.

Na putu do finala uz atraktivan nogomet sa mnogo golova i fair play igrom odlučili smo da organizujemo nagradnu igru. Naime, zbog velikog broja pregleda i velikog broja lajkova na našoj službenoj Facebook stranici i generalno zanimanja javnosti za takmičenje Liga MZ “Kakanj 2017”, JU KSC Kakanj će napraviti nagradnu igru kako bismo se svi zajedno zabavljali a time i pružili podršku ekipama učesnicama.

U albumu “Lajk za Ligu MZ” na FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj odaberite fotografiju ekipe i jednostavno pritisnite lajk. Fotografija koja osvoji najveći broj lajkova osvaja glavnu novčanu nagradu u iznosu od 200 KM, odnosno nagradu će osvojiti ekipa koja bude na fotografiji sa najviše osvojenih lajkova.

Nagradna igra na FB će trajati do 30. aprila 2017. godine a nagradni ček će biti dodijeljen na svečanom proglašenju pobjednika takmičenja Liga MZ “Kakanj 2017”.

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci