LEGENDARNI KOMIČAR MILAN LANE GUTOVIĆ I POPULARNA DRAMA „ART“ U DOMU KULTURE

Podijelite:

Postavka popularne drame “Art”, koju je realizovala producentska kuća “Tri za groš” u saradnji sa Beogradskim dramskim pozorištem, bit će premijerno izvedena 22. aprila u velikoj sali Doma kulture sa početkom u 19:30 sati. Uloge u komadu francuske autorke Jasmine Reze tumače Milan Gutović, Nebojša Dugalić i Miljan Prljeta.

Rezin komad, zasnovan na jednostavnosti svakodnevice, donosi priču o tri muškarca čije se prijateljstvo dovede u sumnju kada jedan od njih za veliku sumu novca kupi obično bijelo platno i u njemu prepozna remek djelo likovne umjetnosti.

To je svojevrsna rašomonijada o rasturanju drugarstva kroz tipične situacije koje dugogodišnje prijatelje mogu da snađu.
Komad „Art“ prvi put je izveden 1994. u Parizu i odmah dobio Molijerovu nagradu. Insceniran je širom svijeta, preveden i igran na više od 30 jezika.

Popularni glumac Milan Gutović, našoj publici najpoznatiji po ulozi direktora Srećka Šojića u seriji filmskih komedija „Tesna koža“ i serije „Bela lađa“ dolazi u Dom kulture u Kaknju kako bi se publici predstavio u popularnoj drami „Art“.

Cijena ulaznice za ovu kultnu dramu iznosi: 10 KM

Vaše ulaznice za ovu pozorišnu predstavu možete rezervisati putem kontakt telefona: 032/771-920

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci