MAGIČNA NOĆ: JU KSC Kakanj i Hotel Kakanj vas nagrađuju ulaznicama za predstavu „Brašno u venama“ i večerom za dvije osobe u restoranu „Naša kuća“

Podijelite:

Hotel Kakanj je novoizgrađeni moderno opremljen hotel koji je smješten u samom centru grada u sklopu kojeg se nalazi restoran „Naša kuća“ koji će u saradnji sa JU KSC Kakanj za sretnog dobitnika obezbijediti dvije ulaznice za predstavu i večeru za dvije osobe.

Budući da se bliži premijerno izvođenje predstave „Brašno u venama“ u Domu kulture Kakanj Javna ustanova Kulturno sportski centar Kakanj organizuje nagradnu igru a pravila su sljedeća:

  1. like post na Facebooku i FB page Hotel Kakanj
  2. share post (opcija javno)
  3. u komentar napisati s kim dolazite na predstavu i koga vodite na večeru

Nagradna igra traje do 22.11.2017. godine!

Predstava u režiji Borisa Liješevića rađena prema tekstu Igora Štiksa “Brašno u venama“, bit će izvedena u petak 24.11.2017. godine u Domu kulture Kakanj, sa početkom u 20:00 sati.

Riječ je o predstavi koja se bavi sudbinom jedne porodice, koja se okuplja nakon dvadeset godina.  Priče o okupljene tri generacije na sceni se proširuje na cijelu porodičnu historiju uvođenjem priče o pradjedu Oscaru, priče koja suštinski određuje i sudbine narednih generacija.

Ulaz na predstavu iznosi: 7 KM

Ulaznice se mogu kupiti na info-pultu JU KSC Kakanj svakog radnog dana u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30 ili na dežurnom info-pultu koji se nalazi u sastavu Sportske dvorane KSC Kakanj u vremenskom periodu od 15:30 do 23:00 sata.

INFO I REZERVACIJE: 032/771-920

DEŽURNI BROJ: 032/975-063

Pozivamo publiku da u što većem broju dođe da pogleda ovu sjajnu predstavu, a sretnim dobitnicima nagrade unaprijed želimo ugodan boravak u Našoj kući.

 

 

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci