Na Novogodišnjem turniru u Kaknju učestvuju reprezentativci Anes Džafo, Emir Kahvedžić, Anel Radmilović, Nijaz Mulahmetović, Anes Đafo, Edin Đuderija… – Takmičenje sve popularnije, publika oduševljena

Podijelite:

Novogodišnji turnir u malom nogometu “Kakanj 2017” počeo je u nedjelju 17.decembra u Sportskoj dvorani KSC Kakanj. Turnir okuplja 20 ekipa iz različitih gradova, a ono što posebno izdvajamo u ovom tekstu jeste učešće reprezentativaca i igrača koji se profesionalno bave ovim poslom.

Za ekipu Sajmir Vogošća koja je ponijela titulu najbolje 2016. godine nastupa reprezentativac Nermin Kahvedžić učesnik Futsal kupa UEFA. Za Sajmir ekipu iz Vogošće igra Edin Đuderija također igrač Futsal lige.

Reprezentativci Anel Radmilović i Mario Aladžić igraju za ekipu Suša Commerce d.o.o. Visoko. Nijaz Mulahmetović je kapiten Reprezentacije , igrač MNK Centar i trener ekipe prve Futsal lige BiH.

Za ekipu Tigar Kakanj igra Anes Đafo koji je trenutno najbolji strijelac premier Futsal lige.

Mnoge informacije koje smo napisali smo dobili od naših sugrađana kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na ustupljenim informacijama.

Pored gore nabrojanih na turniru učestvuje veliki broj igrača Premijer lige BiH u nogometu pa budite slobodni da dopunite ovaj spisak u komentarima na Facebooku.

 

JU KSC KAKANJ

 

Podijelite:

Posljedni članci