Nagradna igra: Ulaznice za film “Fast and Furious 8” i “Štrumfovi: Skriveno selo” 3D sinh

Podijelite:

Obavještavamo ljubitelje filmova da će se u subotu 29.04.2017. godine u Domu kulture Kakanj odigrati dva filma i to “Paklene ulice 8” i “Štrumfovi: Skriveno selo” 3D sinh, prema sljedećem rasporedu:

  • “Štrumfovi: Skriveno selo” 3D sinh – 18,30 sati
  • “Paklene ulice 8” – 20,30 sati

Clumsy (Jack McBrayer), Hefty (Joe Manganiello) and Brainy (Danny Pudi) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SMURFS: THE LOST VILLAGE.

Štrumfovi: Skriveno selo 3D sin

IZVORNO IME: Smurfs: The Lost Village
REŽIJA: Kelly Asbury
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana avanturaTRAJANJE: 90 min.
SADRŽAJ FILMA:

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cjelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trecem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta ce se uz pomoc tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magicnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to ucini zlocesti carobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbudenjima i opasnostima, naši junaci uskoro ce otkriti najštrumpfasticniju tajnu u svojoj istoriji!

Paklene

Paklene ulice 8

IZVORNO IME: Fast & Furious 8
REŽIJA: F. Gary Gray
ULOGE: Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Scott Eastwood
ŽANR: akcijaTRAJANJE: 136 min.
SADRŽAJ FILMA:

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u penziji – a ostatak ekipe osloboden – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi nacin izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi ce se suociti s izazovom kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artickog Barentskog mora, naša elitna snaga ce pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kuci covjeka koji je stvorio njihovu porodicu.

Pravila nagradne igre:

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu za jedan od navedenih filmova za sebe i dragu osobu dovoljno je uradite sljedeće:

  1. Lajkati post na FB
  2. Podijeliti post (Javno)
  3. Tagovati osobu sa kojom biste voljeli pogledati film (potrebno navesti film koji želite pogledati)

Igramo se do sutra 29.04. u podne. Sretno!

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci