Nagradna igra završena – Sabina Salković osvojila besplatno pohađanje kursa njemačkog jezika

Podijelite:

U Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj godinama se organizuju kursevi stranih jezika te kreativni kursevi poput kursa krojenja i šivenja.

JU KSC Kakanj po treći put organizovala je nagradnu igru – Besplatno pohađanje jednog nivoa odabranog edukativnog kursa i to iz engleskog, njemačkog, turskog jezika ili engleski i njemački za djecu uzrasta od 6 do 13 godina.

Učesnici su imali zadatak da ostave lajk na FB post, u komentar napisati za koji kurs su zainteresovani te javno objaviti članak na svom Facebook profilu. Moramo naglasiti da je bila velika zainteresovanost za nagradnu igru pa sno tako imali ukupno 136 učesnika kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na učešću.

Nagradu je osvojila Sabina Salković koja je izrazila želju da pohađa kurs njemačkog jezika. Sabini čestitamo i molimo da nam se javi kako bismo se dogovorili oko detalja.

Cijena jednog edukativnog kursa u JU KSC Kakanj inače iznosi 130 KM i traje dva mjeseca a časovi se održavaju u prostorijama JU KSC Kakanj.

Nagradna igra trajala je sedam dana (do danas 17.01.2018. godine) a pobjednika smo izabrali putem slučajnog odabira pomoću web sajta www.random.org!

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na naše edukativne kurseve pozivom na broj telefona 032/771-920, putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili Facebook stranice JU Kulturno-sportski centar Kakanj !

Nagrada se mora iskoristiti u ciklusu koji slijedi (januar/maj 2017).

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci