NAJAVLJUJEMO – VI STE TO TRAŽILI: U sklopu KD2018 “Street workout – Fitness&Fun” – takmičenje u tri discipline, predavanje, promocija suplemenata

Podijelite:

Budući da se u posljednjih par godina kako u Kaknju tako i u cijeloj državi pojavilo interesovanje za fitnessom u raznim oblicima od crossfit-a do bodybuildinga, odlučili smo se za projekat pod nazivom FITNESS & FUN koji će sve zainteresovane kroz zabavu i druženje približiti svijetu fitnessa kao i edukovati za što sigurnije i pravilnije bavljenje istim.

Projekat „Street Workout – Fitness&Fun“ na ovogodišnjoj Kulturno-sportskoj manifestaciji „Kakanjski dani“ organizuje Sportsko Udruženje „Perfektna forma – PerfectFit“, a isti će biti organizovan u nedjelju 29.07.2018. godine u Parku prijateljstva, sa početkom u 18:00 sati.

Kroz ovaj projekat planirano je druženje sa bodybilderima i fitness modelima (Mirnes Husanović-aktuelni prvak BiH, Edvin Smaka-fitness model, Belmir Berberović evropski prvak u atletik fitnesu, peterostruki prvih BiH, kao i njihovim gostima) koji će  kroz kratka predavanja i poziranja približiti i objasniti kakanjskoj publici svrhu treninga-odmora-ishrane kao zlatnog trokuta u postizanju perfektne forme tijela. Pokušat će na što jednostavniji naćin predstaviti napore ali i ujedno ljepotu ovog sporta.

U sklopu ovoga projekta ELITNURITION  prezentovati će dio suplementacije koja se najčešće koristi po fitnessima i omogućiti će prisutnima degustaciju istog.

U sklopu ovog imat ćemo i SHOW TIME u kojem će biti održano takmičenje u tri discipline i to:

  • Vratilo )razboj (propadanje)                          c.)sklekovi

 

Prijave za takmičenje su u toku, a iste možete izvršiti putem broja telefona 061/458-603 ili putem maila: juksckakanj@ksckakanj.ba

Broj prijava je ograničen, a rok za prijavu je 28.07.2018.godine.

Projekat uključuje i dosta adrenalinske muzike uz DJ-a i Red-bulla kao jednog od sponzora ovakvih manifestacija. Sve učesnike i pobjednike u ovim disciplinama očekuju novčane nagrade, diplome kao i nagrade ELITNUTRITIONIT-a.

Pozivamo vas da dođete u Park prijateljstva u što većem broju kako biste uživali u ovom nesvakidašnjem programu. Obavještavamo ljubitelje fitnesa da ćemo u sklopu kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018” organizovati i jutarnji trening, tačnije fitnes na otvorenom sa profesionalnom fitnes trenericom, ali detaljne informacije ćemo vam proslijediti u narednom periodu.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci