NAJVEĆI HIT U BIH „JA, MAHALUŠA“ PRVI PUT GOSTUJE U KAKNJU U PETAK, 05. JUNA!

Podijelite:

Kultna sarajevska predstava „Ja, Mahaluša“ po prvi put gostuje u Kaknju.  Zbog rekonstrukcije Doma kulture odgađalo se igranje i konačno je zakazano za petak, 05. juna u 20 sati. To će biti 161. igranje a peta sezona uspješnog mahalanja na pozorišnim daskama i scenama širom BiH, Regije i svijeta.

maha

Ja, mahaluša“ je nezamjenjiva komedija koja i poslije četiri godine igranja razgaljuje, oplemenjuje, zabavlja i obara s nogu. 

 

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima uvijek se traži karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike i plesne tačke.

 

„Ja, mahaluša“ je kultna komedija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim jer obrađuje fenomene svakodnevnice ( sponzorstvo, s kim u brak, klimaks, nevjeru, papučarstvo, seks za jednu noć i nevinost) na komičan način.

  http://www.healthymanviagra.com

Nastala je prema bestseleru naše najtiražnije spisateljice Indire Kučuk Sorguč. Do sada je izvedena 160 puta i punila je dvorane širom zemlje, Regije i svijeta. Od premijere 17. marta 2011. do danas gledalo ju je oko 100 hiljada posjetitelja.  

 

Ja, mahaluša“ je kabare koji je ujedinio sve generacije, različitih zanimanja i statusa, jer, između ostalog, publiku ne dijeli po zvanju, znanju i obrazovanju nego je otvoren za svakoga koji je spreman zabaviti se a pri tome potpuno otvoriti oči za ono što se zbiva u nama i oko nas.

 

Ne sumnjamo da će se i Kakanjci pronaći u liku Mr. BiHn-a – Bosanca hablećine a Kaknjke u smjernoj Bosanki, sve u živoj interpretaciji nezamjenjive Nele Đenisijević i neodoljivog Nenada Tešića. Zato, dođite u Dom kulture Kakanj u petak, 05. juna dobro ćete se zabaviti i obećavamo da će vas bar do vikenda boljeti vilice od dobrog i zdravog smijeha.

 

Ulaznice se mogu rezervirati na blagajni JU za kulturu i obrazovanje Kakanj.

bascarsije noci, mahalusa6 DSC_0081 DSC_0204

Podijelite:

Posljedni članci