BILO JEDNOM NA BALKANU: Najveći muzičko-scenski spektakl ponovo u Kaknju 07. februara

Podijelite:

Projekat koji se bavi muzikom, glumom, riječju, slikom, umjetnošću zapravo svim djelatnostima koje spadaju u domen rada JU KSC Kakanj ponovo će se izvesti u našem gradu. U utorak 07.02.2017. godine u Domu kulture, ponovo ćemo imati priliku skoro dva sata uživati u glumačkim izvedbama a sve uz pjesmu, divnu muziku ali i uz projekciju video isječaka iz filmova sa ex-Yu prostora sa posebnim akcentom na filmsku umjetnost BiH.

Spektakl će početi u 19,30 sati!

25

Koncert filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu” prvi je savremeni, interaktivni i umjetnički događaj na ovim prostorima koji ne smijete propustiti.

Ponovno izvođenje koncerta smo zakazali upravo na zahtjev naše publike jer vlada veliki interes, također raduje nas činjenica što dolaze ponude da nastupimo i u drugim gradovima što dokazuje da je koncert ispunio očekivanja te da se pokazao izuzetno opravdanim. Prvo gostovanje koncerta bit će upriličeno u BNP-u Zenica o čemu ćemo javnost blagovremeno obavijestiti.

11

Olakšica pri kupovini ulaznice koja košta 10 KM jeste da će ista važiti i za pozorišnu predstavu “DNK” koja je na repertoaru 17.02.2017. godine u Domu kulture, sa početkom u 19,30 sati.

Pozivamo vas da na vrijeme obezbijedite svoje ulaznice za koncert koji nikoga nije ostavio ravnodušnim!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci