Najviše slobodnih termina subotom i nedjeljom – Rezervišite termin za trening i rekreaciju u Sportskoj dvorani koja se nalazi u objektu “Re – Al Company”

Podijelite:

Subotom i nedjeljom iskoristite svoje vrijeme za trening i rekreaciju u Sportskoj dvorani koja se nalazi na posljednjoj etaži objekta “Re-Al Company”. Kao što možete vidjeti u tabeli, subotom i nedjeljom imamo najviše slobodnih termina, stoga iskoritite priliku i rezervišite svoj termin. U ovoj sali je odnedavno omogućeno i grijanje.

real18

U Sportskoj dvorani “Re-Al Company” možete rezervisati vaš termin za trening ili rekreaciju tako što ćete pozvati na broj telefona 032/771-920, prijavom na info-pultu JU KSC Kakanj ili potražiti informacije putem e-maila sport@ksckakanj.ba!

Cijena korištenja Sportske dvorane u vremenskom periodu od 08:00 do 14:00 sati iznosi 25 KM. Cijena za rekreaciju i trening od 14:00 do 24:00 sata iznosi 35 KM.

Pozivamo građane da ukoliko imaju potrebu da u slobodnim terminima iskoriste prostor Sportske dvorane kontaktiraju broj telefona 032-771-920 i rezervišu svoj termin.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci