Nastavljamo sa Školom plesa – Najveseliji i najljepši čas uz latino ritmove ponovo u Domu kulture Kakanj

Podijelite:

Obavještavamo sve zainteresovane za ples da se Škola plesa nastavlja u četvrtak 13.09.2018. godine na velikoj sceni Doma kulture sa početkom u 18:30 sati do 19:30 sati.

Pozivamo sve koji su zainteresovani za Školu plesa da se već danas prijave kako bismo na vrijeme formirali novu grupu. Prvi trening će biti edukativnog karaktera koji će se zasnivati na upoznavanju članova i raspoređivanju prema starosnoj dobi te dogovaranje u vezi termina Škole plesa. Na prvom treningu bit će prisutni asistenti iz PMS “Shadows” Zenica kako bi demonstrirali prve korake. JU KSC Kakanj organizuje Školu plesa u saradnji sa Plesnim klubom “Shadows” iz Zenice, instruktor i koreograf je Semir Šerić koji je već ostvario brojne simpatije od polaznika u Kaknju.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani bez obzira na godine, časovi će se odvijati u dvije grupe ZA DJECU od 6 do 13 godina i ZA ODRASLE od 14 pa dalje.

Naš instruktor Semir u plesnom svijetu je oko 40 godina.

Pozivamo vas da dođete 10 minuta ranije. Nije potrebna nikakva posebna oprema, svi članovi oblače ono u čemu se najbolje osjećaju.

Napomena: Svi polaznici Škole plesa dužni su da izvrše svoje uplate unaprijed za četiri treninga u mjesecu. Plaćanje se vrši na info-pultu JU KSC Kakanj u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30 sati. U funkciji je i dežurni info-pult koji se nalazi u sastavu Sportske dvorane, a koji radi od 15:30 do 23:00 sata.

Mjesečna cijena škole (4 časa – treninga) iznosi 20 KM.

Cilj Škole plesa je organizovanje plesnih večeri u kultnom školskom centru “Europa”.

ROK ZA PRIJAVE NA ŠKOLU PLESA JE do 13.09.2018. godine!

Prijave putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj telefona 032/771-920 svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 h.

 

Podijelite:

Posljedni članci