Nemoguća misija imala „nemoguće scene“ u prepunoj kino-sali Doma kulture

Podijelite:

Nemoguća misija uspjela je napuniti Veliku salu Doma kulture u Kaknju. Naši građani imali su priliku pogledati svjetski hit film Nemoguća misija-Odmetnuti koji je projektovan u 20:30 sati. Publika je nestrpljivo čekala nastavak ove hit akcione avanture sa Tom Cruiseom. U petom nastavku Nemoguće misije, „Mision Impossible-Rogue Nation“ Tom Cruise je nastavio tradiciju i sam je odradio sve, pa i one najopasnije scene. Cruise je poznat po tome što insistira da scene u filmu izgledaju što realističnije. I sam je Cruise je priznao da se nikad nije tako bojao kao prilikom snimanja scene u kojoj leti s vanjske strane Airbusa.

Javna Ustanova za kulturu i obrazovanje nagradila je tri sretna dobitnika besplatnim ulaznicama za uživanje u 3D nezaboravnoj pustolovini sa Ethanom Huntom.

SADRŽAJ FILMA:

Ethan Hunt po peti put kreće u nemoguću misiju! Pred njim je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

Podijelite:

Posljedni članci