Noćno skijanje na Ponijerima sve popularnije – Obavijest o radu Ski centra Ponijeri za naredne dane

Podijelite:

28.01.2018. godine: I danas je u Ski centru Ponijeri organizovana Škola skijanja na prvoj padini velike staze, gdje su prijavljeni polaznici imali priliku da savladavaju tehnike skijanja.

Dnevno skijanje zbog očuvanja ski staze za potrebe noćnog skijanja danas nije organizovano. Organizovali smo noćno skijanje u vremenskom periodu od 18:00 do 20:00 sati uz veliki broj skijaša. Napominjemo da je u subotu 27.01.2018. godine na Ponijerima zabilježena rekordna posjećenost od strane naših skijaša tokom ove sezone. Ski lift je večeras uredno i bez problema radio tako da je sve prošlo u najboljem redu. Svi koji su posjetili Ski centar Ponijeri izuzetno su zadovoljni osobljem koje se maksimalno trudi da osigura dobre uslove skijanja. Uz činjenicu da imamo skroman snježni pokrivač i da su temperature visoke, noćno skijanje je osiguralo da imamo dobru sezonu što nam govori da se isplatilo uložiti sredstva u projekat osvjetljenja ski staze.

U ponedjeljak 29.01.2018. godine u Ski centruPonijeri će raditi noćno skijanje, dok dnevno skijanje neće raditi zbog očuvanja ski staze.

Noćno skijanje će biti organizovano u vremenskom periodu od 18:00 do 21:00h, a cijena noćnog skijanja je 10 KM.

U utorak 30.01.2018. godine pravimo pauzu, dnevno i noćno skijanje neće biti organizovano, a već od srijede nastavljamo sa noćnim skijanjem dok ne budemo imali veće količine snijega.

Napominjemo ukoliko želite da se prijavite na Školu skijanja potrebno je izvršiti prijavu putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba ili pozivom na broj telefona 032/771-920.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci