Obavijest za ski takmičenje u veleslalomu koje će se održati u Ski centru Ponijeri

Podijelite:

Obavještavamo građane da će se takmičenje u skijanju – (takmičarska disciplina veleslalom) održati  u subotu 04.02.2017. godine sa početkom u 10,00 sati a trajat će do 13,00 sati. Datum je prolongiran zbog organizacijskih planova te zbog što kvalitetnijeg programa takmičenja.

Pravo učešća u takmičarskoj disciplini veleslaloma će imati učenici i učenice osnovnih i srednjih škola te veterani i veteranke do 50 godina. Takmičenje će se odvijati u dva dijela za sve kategorije. Više informacija o prijavama na takmičenje u skijanju (disciplina veleslalom) očekujte uskoro.

Napominjemo, takmičenje u skijanju će se održati u subotu 04.02.2017. godine sa početkom u 10,00 sati a ove subote 28.01.2017. godine u Ski centru Ponijeri bit će održana druga po redu manifestacija “Udahni Ponijere”.

Zabavni program “Udahni Ponijere” koji će biti organizovan u Ski centru podrazumijeva skakanje u vrečama, sankanje i pravljenje najljepšeg Snješka Bijelića uz obezbijeđene slatke nagrade za pobjednike i druženje sa vršnjacima. Svi koji nas posjete u subotu će imati priliku uživati uz muziku DJ Infected-a te da se uz topli napitak opuste u ugostiteljskom objektu “KSC” Ponijeri. 

Bitno je spomenuti da će se prijave učesnika vršiti do 11,00 sati a već u 11,30 sati počinje prva zimska igra. Prije početka takmičenja svim učesnicima će biti objašnjena pravila svake igrice.

 

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci