Obavijest za učesnike nagradne igre – Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera

Podijelite:

Obavještavamo učesnike nagradne igre – Izbor najljepše zimske fotografije Ponijera da ćemo svaki dan u 12,00 sati objavljivati pristigle fotografije na FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj.

Moramo istaknuti da smo pozitivno iznenađeni zbog velikog interesa za nagradnu igru te vas obavještavamo da zbog velikog broja pristiglih poruka u inboks i na e-mail adresu JU KSC Kakanj ponekad nismo u mogućnosti da vam odmah odgovorimo na poruku.

Napominjemo da je rok za učešće 31.01.2016. godine kada ćemo proglasiti pobjedničke fotografije dakle fotografije sa najviše lajkova. Nagrada za prvo mjesto je 100 KM, druga nagrada je novčani iznos od 50 KM a za treće mjesto obezbijeđena je dnevna ski karta.

Bitno je spomenuti da JU KSC Kakanj ne odgovara za kršenje autorskih prava stoga vas molimo da šaljete isključivo vlastite fotografije. Budući da nam je pristiglo puno fotografija sa različitih lokacija Ponijera a ne samo iz Ski centra Ponijeri omogućili smo svima učešće jer smo željeli da sve učesnike podjednako ispoštujemo. Cilj nagradne igre je da se napravi zimski album kakanjskog izletišta Ponijeri čiji su autori upravo naši građani.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima na interesovanju i učešću.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci