Održana konferencija za medije povodom premijere pozorišne predstave “Ludilo udvoje”

Podijelite:

Danas je u Parku Doma kulture održana konferencija za medije povodom premijere pozorišne predstave “Ludilo udvoje”. Učesnici današnje konferencije za medije bili su direktor JU KSC Kakanj Aldin Šljivo, režiser i glumac u predstavi Mirza Mušija, glumica u predstavi Aida Bukva i glumac u predstavi Mirza Bajramović.

Predstava “Ludilo udvoje” bit će premijerno prikazana u Domu kulture Kakanj 26.04.2017. godine sa početkom u 19,30 sati. Premijera pozorišne predstave “Ludilo udvoje” u kojoj glume Mirza Mušija, Mirza Bajramović i glumica Aida Bukva jedan je od glavnih događaja u okviru programa obilježavanja 50 godina Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj.

Nakon što smo organizovali nagradnu igru na našoj web i FB stranici kako bismo ulaznicama za premijeru predstave “Ludilo udvoje” nagradili nekoliko naših vjernih pratilaca, u sklopu konferencije za medije izvučena su i imena sretnih dobitnika. Dobitnike su izvukli Mirza Mušija, Aldin Šljivo i Aida Bukva.

Sretni dobitnici ulaznica za premijeru predstave “Ludilo udvoje” su:  Dženana Zahirović Kalin, Gordan Gogy Kalin, Senada Šemić, Evelin Šemić, Mevlida Šehić i Maida Murtić!
Na Radiju Kakanj je također organizovana nagradna igra a sretni dobitnici ulaznica su:

 

  1. Aida Mandžuka
  2. Amira Hadžić
  3. Almir Jašarspahić
  4.  Amela Sikira

 

Uskoro donosimo više informacija i detalja o predstavi.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci