Peti dan Novogodišnjeg turnira: Detaljniji izvještaj i rezultati

Podijelite:

U petak 21.12.2018.godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj održan je i peti dan Novogodišnjeg turnira u malom nogometu “Kakanj 2018”. Već večeras očekuje nas polufinale i finale takmičenja. Finalna utakmica zakazana je večeras u 20:15h. Poslije finalne utakmice slijedi svečana dodjela nagrada.

Petak, 21.12.2018.

Medica Kakanj – MNK Samirće Visoko 2 (3) : 2 (5)

U ovom susretu nakon penala bolja je bila ekipa iz Visokog. Strijelci su bili Adnan Hrelja (2) i Adnan Pandžić (2). Ekipa Medica ima je tri timska prekršaja, a MNK Samirće Visoko 9 timskih prekršaja. Žuti karton dodijeljen je Omeru Musiću i Mirzi Kovaču iz ekipe Medica.

Zamm MC Sarajevo – El-Ha Nekretnine Visoko 0:3

U ovom susretu razlog za slavlje imala je ekipa iz Visokog. Golove su postigli Emir Omerhodzić (1) i Anel Radmilović (2). Ekipa iz Sarajeva imala je pet timskih prekršaja, a ekipa iz Visokog 3. Žuti karton dobio je Anel Radmilović iz Visokog. Ahmed Sokolar i Nijaz Mulahmetović iz Sarajeva također su dobili žuti karton.

Elektrofreon Kakanj – Liten Sarajevo 3(4):3(6)

Nakon penala bolja je bila ekipa Liten iz Sarajeva. Golove su postigli Mevludin Mujkanović (3) iz ekipe Elektrofreon Kakanj, a iz Sarajeva Vedad Salčin (1) i Eldar Bašović (2). Emiru Lukhodzicu (Kakanj) i Eldaru Bašoviću (Sarajevo) dodijeljeni su žuti kartoni.

MGM Farm Mladost Kakanj – MNK Sajmir Vogošća 1(4):1(5)

Nakon izvođenja penala bolja je bila ekipa Sajmir Vogošća. Golove su postigli Nedim Mekić (Kakanj) i Irhan Smajić (Vogošća). Nedim Mekić i Nermin Kahvedžić iz Kaknja dobili su zute kartone. Iz ekipe Sajmir Vogošća žute kartone dobili su Emir Milanović i Sanel Kovač koji je zaradio i crveni karton.

JU KSC Kakanj

Podijelite:

Posljedni članci