Po izboru publike: Film “Venom” u Domu kulture 14. februara

Podijelite:

Venom (3D)3D film

akcija, horor, SF

SAD | 2018. | 112 minuta Redatelj: Ruben FleischerGlume: Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams

Tom Hardy and Michelle Williams star in VENOM

O filmu:

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.


Lik Venoma osmislio je 1988. g. pisac David Micheline, te crtači Todd McFarlane i Mike Zeck. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvarat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. Antiheroj, a zatim gotovo i pravi heroj.

Po izboru naše publike najviše glasova osvojio je navedeni film koji će biti prikazan 14. februara u Domu kulture Kakanj, sa početkom u 19:00 sati.

Naveli smo da prvih 10 učesnika osvajaju gratis karte (plus Coca-Colu i kokice), a prvih 10 koji rezervišu ulaznicu dobijaju gratis Coca-Colu i kokice.

Svi koji nam se pridruže u Dom kulture na Dan zaljubljenih kako bi pogledali ovaj film će imati mogućnost kupovine osvježenja i kokica.

Ulaz: 4 KM

Gratis ulaznicu (+Coca-Cola i kokice) osvojili su:

  1. Kenan Bračkan

2. Елдина Хамзић

3. Dzeneta Karahodzic

4. Albina Jašarspahić

5. Nevzeta Dedic

6. Amel Gadžun

7. Adha Čajo

8. Adna Karzić

9. Alma Fazlic

10. Dijana Ba

Prvih deset koji su rezervisali svoje ulaznice će na ulazu preuzeti Coca-Colu i kokice.

Hvala vam što ste nam pomogli da odaberemo film.

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci