Pogledajte ko je osvojio nagradne ulaznice za predstavu “Štrumpfovi”

Podijelite:

Poštovani sugrađani, pozivamo vas da dođete i dovedete svoje mališane na predstavu za djecu ”Štrumfovi” koja će se održati DANAS 15.10.2017. godine sa početkom u 18:00 sati u velikoj sali Doma kulture Kakanj.

Cijena ulaznice je 5 KM.

Ova predstаvа namijenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2 do 12 godina,  sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i mаskаmа. Predstаvа je interаktivnа, edukativna i zabavnа.

U Štrumfoselu teku pripreme za veliki proljetni bal, Štrumfovi i Majka priroda bezbrižno „štrumfuju“ u šumi, dok strašni Gargamel kuje plan kako da uništi štrumfove. Oteo je Majku prirodu i začarao Štrumfetu da otme od Majke prirode knjigu za upravljanje vremenom. Uz pomoć začarane Štrumfete i knjige za upravljanje vremenom želi da dođe do Štrumfova. Štrumfovi su u problemu, ali zajedničkim snagama, udruženi uspijevaju da omekšaju srce začaranoj, razmaženoj Štrumfeti pomogavši joj u nevolji.

Štrumfeta ponovo uči o prijateljstvu i dobroti i koliko je lijepo dijeliti i dobro i loše sa prijateljima, također spoznaje veliku radost koja dolazi kroz pomoć najbližima.

Predstava traje 40-45 minuta, a izvođenа je preko 500 putа u grаdovimа širom BiH i zemalja u okruženju.

Nakon što smo organizovali nagradnu igru na našoj FB stranici donosimo imena najsretnijih koji su osvojili ulaznice.

– Merima Begić (1 ulaznica)

-Meliha Čaluk (1 ulaznica)

– Nina Jozić (1 ulaznica)

– Edna Haračić (1 ulaznica)

– Amira Hasanbegović Mujić (1 ulaznica)

Sretni dobitnici svoje nagradne ulaznice preuzimaju neposredno prije ulaska na biletarnici Doma kulture.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali!

JU KSC KAKANJ

Podijelite:

Posljedni članci